Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Posljednji trenuci tinejdžerke prije nego ju je dečko ugušio

None Foto: Twitter

Karen Perez dečko je prisilio da markiraju nastavu. Nakon toga ju je htio natjerati na seks. Kad ga je odbila, ugušio ju je i njezino tijelo sakrio u ormar ispod sudopera u stanu

Tinejdžerka Karen Perez (15) posljednji put je viđena 27. svibnja u svojoj srednjoj školi. Nešto kasnije nadzorne kamere s restorana snimile su je kako ulazi u restoran nasuprot škole u pratnji dvojice mladića, od kojih je jedan njezin dečko (15).

Foto: KTRK

Par se našao s mladićem nakon što ju je dečko prislio da markiraju nastavu. To dokazuju poruke s njegovog mobitela u kojima prijeti Karen da će je ubiti ako ne učini što od nje traži.

Djevojka se nakon susreta s dvojicom mladića više nije nikome javila niti se vratila kući.

Policija je u utorak uhitila Karenina dečka te ga kasnije osumnjičila za ubojstvo.

Kako javlja KTRK, policija je pronašla snimku na mladićevom mobitelu koja prikazuje posljednje trenutke Karenina života. Iako se na njoj ništa ne vidi, čuje se kako napadač doziva žrtvu imenom i prisiljava je na spolni odnos. Nakon što mu je odgovorila da ne želi, čuje se kako je dečko počinje gušiti. Za to vrijeme Karen plače i govori mu: 'Ne želim umrijeti!'.

Foto: Promo

Tijelo djevojke pronađeno je u ormaru ispod sudopera, u napuštenom stanu u Houstonu.

Nakon što je Karenina obitelj prijavila njezin nestanak, policija se uputila prema domu njezina dečka. Dok su se on i njegov otac vozili naokolo tražeći Karen, mladić mu je navodno priznao da djevojka više nije živa i da se mogu vratiti kući. Otac ga je prijavio policiji.

Karenin dečko, čiji identitet nije otkriven, u srijedu je izašao pred suca i trenutno je u pritvoru.

Komentari (8)
  • Crnci čine 13% populacije a odgovorni za 50% ubojstava u SAD-u.

    5. 6. 2016,   03:40
  • svaka cast ocu ...ubojici djevojke sto ga je prijavio...

    5. 6. 2016,   11:28
  • Zašto me ne čudi što je dečko tamnoput...

    4. 6. 2016,   22:46