Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Postupak protiv Josipe Rimac, Martine Dalić i Lovrić Merzel

None Foto: Pixsell/24sata 6

Razlog je nepodnošenje imovinske kartice ili nepotpuni podaci u njoj. Povjerenstvo je zaključilo da je zakon prekršila i Romana Vlahutin, bivša savjetnica predsjednika

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa pokrenulo je postupak protiv saborske zastupnice i bivše gradonačelnice Knina Josipe Rimac te bivših saborskih zastupnica Martine Dalić i Marine Lovrić Merzel.

Razlog je nepodnošenje imovinske kartice ili nepotpuni podaci u njoj. 

Bivšu savjetnicu Josipovića više ne mogu kazniti

Povjerenstvo je zaključilo da je zakon prekršila i bivša savjetnica predsjednika Ive Josipovića, Romana Vlahutin, no nije ju moglo kazniti jer više ne prima plaću iz proračuna.

S.Midžor/Pixsell

Romana Vlahutin

- A u odnosu na dužnosnicu Romanu Vlahutin, Povjerenstvo je donijelo odluku kojom utvrđuje da dužnosnica nije ispunila svoju obvezu da u roku od 30 dana od prestanka obavljanja dužnosti podnese izvješće o imovinskom stanju - izjavila je Dalija Orešković, predsjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa, javlja HRT.

Komentari (162)
  • Čovjek je plakao od muke jer je samohrani otac kojemu je policija oduzela vozačku dozvolu jer je našla plavi dizel a živi od prijevoza. Ovo pišem usporedbe radi. Svi smo jednaki u ovoj državi osim onih koji su jednakiji.

    13. 1. 2016,   14:05
  • Ma batina je iz raja izašla. Sve bi ja njih po guzi. Osim ove Martine u sredini. Nije moj tip. :D

    13. 1. 2016,   15:37
  • Sad će kazna...svakoj sto kuna, plativo u 12 rata... Ovo "povjerenstvo" je stvarno ozbiljan pravni čimbenik...

    13. 1. 2016,   14:30