Obavijesti

News

Komentari 41

Posudio auto prijatelju, a ovaj divljao i bježao od policajaca

Željko C. (38) se u nedjelju oko 5 sati vozio Zagrebačkom ulicom u Dugom Selu. Vozio je brzo i krivudao pa ga je policija pokušala zaustaviti. No on ih je ignorirao...

VIDEO

Željko C. (38) se u nedjelju oko 5 sati vozio Zagrebačkom ulicom u Dugom Selu. Vozio je brzo i krivudao pa ga je policija pokušala zaustaviti. No on ih je ignorirao i produžio pa je policija krenula u potjeru. 

Tijekom bijega po Dugom Selu i Sesvetama nekoliko je puta Fordom udario u policijski automobil te im je na kraju uspio pobjeći. Policija ga je pronašla tri sata kasnije na području Trešnjevke. Stajao je pored automobila, vidno pijan, s još jednim muškarcem. Odbio je alkotest i tvrdio kako nije on vozio već njegov prijatelj koji je to i potvrdio. 

Nakon bijega policija je prema registarskim pločicama došla do vlasnika automobila- bjegunčeva punca. On im je rekao kako je auto dao zetu. To je, nakon što se otrijeznio, i on potvrdio. Tvrdi kako je bio kod mame u Dugom Selu gdje je nešto radio. Auto je posudio prijatelju. Kada je završio s poslom nazvao ga je, no ovaj mu nije vratio automobil. 

Potom je, branio se, popio nekoliko piva i u Zagreb se vratio vlakom. Njegov prijatelj potvrdio je da je on vozio i da se nije zaustavio kada ga je policija pokušala zaustaviti. No tvrdi kako je policija udarila u Ford, a ne on u njih te su ga, kada se zaustavio, priveli. No jedan policajac je s 50 postotnom, a drugi sa stopostotnom sigurnošću ustvrdio kako je auto vozio Željko C. koji je desetak puta osuđivan zbog razbojstava, krađa i krivotvorenja novca, a četiri puta je prijavljen zbog prekršaja u prometu. 

Sumnjiče ga za prisilu prema službenoj osobi. Završio je u istražnom zatvoru na mjesec dana kako ne bi ponovio nedjelo. Riječ je o ovisniku o heroinu koji je trenutačno na metadonskoj terapiji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...