Obavijesti

News

Komentari 33

Posvađali se Maras i Opačić u Saboru: 'Ja nisam na prodaju!'

Posvađali se Maras i Opačić u Saboru: 'Ja nisam na prodaju!'
1

SDP-ovi Gordan Maras i Arsen Bauk zatražili su da se zastupnici iz HNS-a i Kluba Milana Bandića premjeste s lijeve na desnu stranu sabornice. Na to je reagirala Milanka Opačić i zatražila zaštitu od klevete

VIDEO

Ne poštuje se odluka Predsjedništva Sabora o premještanju zastupnika koje je gradonačelnik Milan Bandić kupio novcem zagrebačkih poreznih obveznika. To pozivam prije glasanja o Državnom inspektoratu koji je direktni plijen koji se isporučuje HDZ-u odnosno Andriji Mikuliću - poručio je Gordan Maras u Saboru prije izglasavanja mirovinske reforme i zaradio opomenu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:31

Reagirala je Milanka Opačić koja je nakon izlaska iz SDP-a djelovanje nastavila kroz Bandićev klub te je tražila da se zaštiti zastupnike od napada, kleveta i laži da je netko kupljen.

- Kolega Maras, ja nisam na prodaju, nisam nikada ništa tražila ni od pokojnog Ivice Račana niti od Zorana Milanovića, a još manje od Milana Bandića ili Davora Bernardića. Mjesto ovdje sam zaradila s 20.000 preferencijalnih glasova koje vi nikada nećete dobiti na izborima. Glasam samo za projekte koji su dobri za građane i ništa drugo - ljutito mu je uzvratila Opačić. 

- Kolegica Opačić dobila je frenetični aplauz HDZ-ovaca, to je najbolja nagrada i potvrda za sve što je radila u životu - odgovorio je Maras i zaradio drugu opomenu te je izgubio riječ do kraja glasanja.

'Da ne zagađuju prostor' 

Premještaj zastupnika je prije njega zatražio i Arsen Bauk (SDP). Zatražio je da se zastupnici iz Kluba Milana Bandića i HNS-a premjeste na drugi dio sabornice. 

- Da im ne bude neugodno da tamo svijetle, a i da ne zagađuju prostor - ustvrdio je Bauk.

Mislio je pri tome na zastupnike Zdravka RonkaMilanke Opačić i Maria Habeka koji sjede na lijevoj strani sabornice. 

- Ima ovdje puno zagađivača prostora, ali o tome ne bih govorio danas. Budimo korektni ine koristimo te izraze - uzvratio mu je predsjedavajući Jandroković. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca