Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Posvađali se pa ju izbo nožem: 'Svako malo je policija ovdje'

None Foto: Pixsell 3

Prvo ju je verbalno napao, a onda i nožem. S teškim tjelesnim ozljedama prebačena je u bolnicu na Sv. Duhu. Policija je muškarca privela u službene prostorije na ispitivanje

Vidjeli smo kako po njega dolazi policija. On je bio u lisicama koje je pokušao sakriti, a kad je prošao pored nas samo je prokomentirao: ''Evo opet sam u nevolji'', govori jedan od stanovnika Dobojske ulice na zagrebačkoj Trešnjevci koji skoro pet godina proživljavaju pravi teror.

Njihove susjede koji stanuju na kućnom broju 33 A ne bi poželjeli ni najgorem neprijatelju. Kulminaciju njihovog problematičnog ponašanja odigrala se po noći s četvrtka na petak kada su se muškarac (46) i žena (49) prvo posvađali, a zatim ju je i fizički napao nožem. Kako su nam potvrdili iz policijske uprave zagrebačke, žena je zadobila teške tjelesne ozlijede i prebačena je u bolnicu na Sveti Duh. Bolnica je u nedjelju cijeli slučaj prijavila policiji te su oni pokrenuli kriminalistički istraživanje. Muškarca su istog dana pronašli, uhitili i doveli u službene prostorije.

Foto: Pixsell/Matija Habljak

Kako su nam rekli susjedi sve je počelo prije pet godina kada su se u kuću doselili muž i žena s kćeri s posebnim potrebama. 

- Godinu kasnije su se razveli, a on je njoj kupio stan u blizini. Nažalost godinu nakon toga je preminuo. Curicu su smjestili u udomiteljsku obitelj gdje joj je navodno sada dobro - govore nam susjedi. Bizarnost se nastavila par mjeseci kasnije kada je ta ista žena provalila u kuću i tamo ostala živjeti. 

Foto: Pixsell/Matija Habljak
- Počela je dovoditi razne ljude. Nekada su do bile cijele grupe, a nekada samo muškarce s kojima se družila. Sve što je njezin bivši muž imao oni su prodali. Njegov automobil, alate pa i crjepove s krova. Situacija je postajala sve gora. Strah nas je živjeti ovdje ali što da napravimo. Ovo maltretiranje traje već godinama. Sve se nadamo da će se riješiti nekako ali ništa. Policija ih dovodi,a oni se vračaju- nastavlja priču susjed. Muškarac s kojim se u četvrtak posvađala u kuću se preselio prije godinu i pol. Često je bio pijan i skoro svaki dan bi do rano ujutro puštao glasno muziku zbog čega su često zvali policiju. U tri ujutro bi toliko bilo glasno da su susjedi često zvali policiju. 

- Ne znam tko je vlasnik kuće, ali iskreno se nadam da će to ovaj put policija riješiti. Cijela ulica pati zbog njih i više smo na izmaku snaga - zaključuje susjed. 

Komentari (24)
  • Ako se iz ovog clanka sta kapi ja sam kraljica Elizabeta.

    25. 3. 2019,   21:49
  • Daj bar jednom procitajte clanak prije nego ga objavite!!!!

    25. 3. 2019,   23:06
  • "Policija ih dovodi,a oni se vraĆaju..."

    25. 3. 2019,   21:55