Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Posvađali se, potukli pa ga htio pregaziti autom? 'Puno je krvi'

None Foto: Sanjin Strukić/Pixsell 8

Došao sam u 7 sati otvoriti kafić, a policija je već sve ogradila. Na nogostupu je bilo prilično krvi, a čuo sam da su se potukla dvojica te da je jedan drugog htio pregaziti autom, rekao nam je sugovornik

Dvojica mladića u ranim jutarnjim satima nedjelje prvo su se posvađali, a potom i potukli ispred kafića u Tržnoj ulici u Zaprešiću. Policija je potvrdila sukob, no napominju kako još provode istraživanje i ne daju detalje oko incidenta. 

Zaprešić: Posvađali se pa ga udario autom | Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Neslužbeno se doznaje kako je nakon svađe i tučnjave jedan od sudionika sukoba sjeo u automobil te se zaletio na drugog pritom ga ozlijedivši. 

Navodno je ozlijeđeni mladić prebačen u zagrebačku Kliničku bolnicu Sveti duh, dok je drugi završio na krim obradi u policiji u Zaprešiću, navodi Jutarnji list.

'Na nogostupu je bilo prilično krvi'

- Došao sam u 7 sati otvoriti kafić, a policija je već sve ogradila. Na nogostupu je bilo prilično krvi, a čuo sam da su se potukla dvojica muškaraca te da je jedan drugog htio pregaziti autom - rekao nam je sugovornik.

Zaprešić: Posvađali se pa ga udario autom | Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Dodao je kako je u blizini njegovog kafića noćni klub u kojemu se puštaju narodnjaci. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Klub radi do 5 sati ujutro. Česte su tučnjave, razbijeno staklo po cesti... Znao sam ujutro na stolicama kafića nalaziti pijane goste kluba koje sam morao micati da bih otvorio kafić - rekao je.

Komentari (95)
  • Recimo, moja malenkost nije čula da su se potukli gosti tamo gdje se svira zagorska i prigorska muzika. Pjeva se pime ga, pime ga, pime ga ...... i u 0,5 h svi spavaju.

    23. 9. 2018,   12:51
  • Uopće ne razumijem zašto se tu miješa policija. Pustite ljude da se sami dogovore, malo će trajati ali riješit će oni to sami bez troškova.

    23. 9. 2018,   12:45
  • Bilo je toga od stolječa sedmog samo što onda nije bilo novina koje od obične tuče naprave vijest. Onda su konjima gazili a sad konji imaju jače oružje :-)

    23. 9. 2018,   12:44