Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Posvađali se u zgradi i potukli prvo šakama, a onda sjekirom

Starijem muškarcu pružena je liječnička pomoć u pulskoj bolnici, gdje je utvrđeno da je teže ozlijeđen, dok je 36-godišnjak danas u jutarnjim satima  priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske

Pulska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom koji je počinio kazneno djelo nanošenja teške tjelesne ozljede.

Muškarca sumnjiče da je 5. lipnja oko 5.30 sati, u zgradi u Zadarskoj ulici u Puli, pod utjecajem alkohola od 2.27 promila lupao po vratima stana 68-godišnjaka tražeći da mu ih otvori. Kada je 68-godišnjak to i učinio, muškarci su se u hodniku zgrade fizički sukobili, pri čemu je stariji muškarac mlađeg udario drškom sjekire, a mlađi je starijem zadao nekoliko udaraca u glavu.

Starijem muškarcu pružena je liječnička pomoć u pulskoj bolnici, gdje je utvrđeno da je teže ozlijeđen, dok je 36-godišnjak danas u jutarnjim satima  priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske. Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, protiv 68-godišnjaka će se podnijeti optužni prijedlog nadležnom sudu.

Komentari (5)
  • Netko ti upadne u kuću ti se braniš i još završiš u zatvoru.... Divna nam je država, ali za očekivat kada su ti lopovi na vlasti.

    6. 6. 2019,   12:49
  • A na osnovu čega treba privesti 68-godišnjaka koji je teže ozlijeđen od osobe koja mu je upala u stan, Ili je to neka greška u pisanju.

    14. 6. 2019,   14:46