Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Posvađao se sa suprugom pa ju je pokušao ubiti - zrakoplovom

None Foto: Facebook/Aerospaceafricatv

Charl Viljoen je porijeklom iz Južnoafričke Republike i imao je sina. Svjedoci su rekli da se nepozvan pojavio na zabavi te se posvađao sa suprugom. Navodno ju je i udario

Pilot Charl Viljoen (38) ukrao je avion i zabio se u zgradu u kojoj je bilo organizirano darivanje djeteta. U nedjelju je bila organizirana zabava u zrakoplovnom klubu u Bocvani, a deseci ljudi su morali pobjeći nakon što je pilot pokušao ubiti svoju suprugu koja je također bila na zabavi.

Charl se avionom zabio u zgradu kluba i uništio ju. Uništio je i 13 parkiranih automobila. Pilot je poginuo, a nitko nije ozlijeđen. Viljoen i njegova supruga oko desetak godina su živjeli i radili u Bocvani.

Charl Viljoen je porijeklom iz Južnoafričke Republike i imao je sina. Svjedoci su rekli da se nepozvan pojavio na zabavi te se posvađao sa suprugom. Navodno ju je i udario, piše Independent. 

Komentari (7)
  • Oprostite, ovaj članak je na nivou vrtića.

    26. 3. 2019,   21:52
  • Dok sam aktivno letio, jednom godišnje sam imao iscrpne zdravstvene pretrage u trajanju od desetak dana. Od toga cjelodnevni pregled kod psihijatra i psihologa, uz psiho-testove, testove inteligencije i zapažanja te provjeru fizičke izdržljivosti... Znate li da većina civilnih avio-kompanija danas ne traži nikakvo zdravstveno uvjerenje za pilote (Vidi kopilot GermanyWingsa zabio avion u brdo).

    27. 3. 2019,   09:13
  • Dida mu je radio kao kamikaza u ww2

    26. 3. 2019,   20:32