Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Potjera: Naoružani gimnazijski profesor oteo 15-godišnjakinju

SAD: Tad Cummins, koji je početkom tjedna dobio otkaz upravo zbog sumnje u neprimjeren odnos s učenicom, navodno ju je namamio u svoj auto ispred lokalnog restorana i odvezao

U okrugu Maury County u Tennesseeju u tijeku je potjera za 50-godišnjim profesorom za kojeg se vjeruje da je oteo Mary Catherine Elizabeth Thomas, 15-godišnju učenicu srednje škole. 

Tad Cummins, koji je početkom tjedna dobio otkaz upravo zbog sumnje u neprimjeren odnos s učenicom, navodno ju je namamio u svoj automobil ispred lokalnog restorana i odvezao.

Pod optužbama je za otmicu i seksualni odnos s maloljetnicom, a prema riječima policije naoružan je dvama pištoljima, piše Mirror.

- Muškarac je vjerojatno iskorištavao svoju ulogu profesora kako bi iskorištavao djevojku kao i seksualno napastovao, stoji u priopćenju policije.

Okružni tužitelj dodao je kako je učenica imala izrazito težak život te je kao takva bila ranjiva i podložna manipulacijama.

Učenica je zadnji put viđena ispred restorana nedaleko od glavnog grada savezne države Nashvillea, a par minuta poslije srebrni Nissan koji vozi Cummins uslikan je na benzinskoj postaji. Istražitelji kažu kako posljednji trag vodi prema Alabami gdje su se vjerojatno uputili. Potjera je u tijeku.

Komentari (17)
  • Kako odmah znam da je Amerika u pitanju.. aj sad jednu vijest iz Indije cekam.....

    19. 3. 2017,   12:25
  • Ništa čudno, ima hrpa takvih mladih i starih mlatimudana, koji sline za klinkama po hrvatskim srednjim školama pa se zapitajte kome dajete povjerenje da vam "obrazuje" i pazi na djecu.

    19. 3. 2017,   12:04
  • Jeste razmišljali o kako je zapravo odlučila pobjeći s njim

    19. 3. 2017,   16:32