Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Potjera završila u rijeci: Nisu znali da tu uopće nema mosta

None Foto: Dnevni avaz 3

Ovi što su bježali od policije vjerojatno nisu odavde pa nisu znali da nema mosta ili su pokušali preskočiti rijeku. Ali kako je policija završila u vodi, pitaju se mještani Novog Travnika

Policijska potjera koja je krenula u Novom Travniku u Bosni i Hercegovini završila je kupanjem u rijeci Grlonici i za policajce i za bjegunce, javlja Avaz.ba.

Stanovnici novotravničkog naselja Stojkovići poslali su Dnevnom Avazu nevjerojatne fotografije neslavne potjere, začuđeni što policija nije znala da mosta na tom dijelu rijeke nema. 

- Ovi što su bježali od policije vjerojatno nisu odavde pa nisu znali da nema mosta ili su pokušali preskočiti rijeku. Ali kako je policija završila u vodi, oni su morali znati da mosta nema - s pravom se čude mještani.

Prema neslužbenih informacijama, patrola s područja općine Travnik pokušala je u Travniku zaustaviti automobil s nepripadajućim registarskim oznakama u kojem su bila dvojica Novotravničana. Bjegunci nisu stali nego su počeli bježati prema Novom Travniku i u naselju Stojkovići skrenuli su pokraj škole i nastavili prema rijeci. 

S obzirom na to da nigdje na putu nije bilo znaka niti obavijesti da mosta nema, a travnički policajci našli su se na području na kojem se inače ne kreću, policijski dispečer nije ih uspio na vrijeme upozoriti na opasnost i oba automobila završila su u rijeci, piše Avaz.ba. Na sreću, u nesreći nitko nije teže ozlijeđen. 

Komentari (71)
  • 'Ali kako je policija završila u vodi'? ..............Što reći, a ne dobiti crveni karton.

    28. 4. 2019,   13:34
  • Most je valjda službeno napravljen a neslužbeno novci preusmjereni u gradnju kuće lokalnog šerifa .-)

    28. 4. 2019,   14:00
  • zadnji put dok su bili budni na smjeni most je još postojao..

    28. 4. 2019,   13:34