Obavijesti

News

Komentari 71

Potjera završila u rijeci: Nisu znali da tu uopće nema mosta

Potjera završila u rijeci: Nisu znali da tu uopće nema mosta
3

Ovi što su bježali od policije vjerojatno nisu odavde pa nisu znali da nema mosta ili su pokušali preskočiti rijeku. Ali kako je policija završila u vodi, pitaju se mještani Novog Travnika

VIDEO

Policijska potjera koja je krenula u Novom Travniku u Bosni i Hercegovini završila je kupanjem u rijeci Grlonici i za policajce i za bjegunce, javlja Avaz.ba.

Stanovnici novotravničkog naselja Stojkovići poslali su Dnevnom Avazu nevjerojatne fotografije neslavne potjere, začuđeni što policija nije znala da mosta na tom dijelu rijeke nema. 

- Ovi što su bježali od policije vjerojatno nisu odavde pa nisu znali da nema mosta ili su pokušali preskočiti rijeku. Ali kako je policija završila u vodi, oni su morali znati da mosta nema - s pravom se čude mještani.

Prema neslužbenih informacijama, patrola s područja općine Travnik pokušala je u Travniku zaustaviti automobil s nepripadajućim registarskim oznakama u kojem su bila dvojica Novotravničana. Bjegunci nisu stali nego su počeli bježati prema Novom Travniku i u naselju Stojkovići skrenuli su pokraj škole i nastavili prema rijeci. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

S obzirom na to da nigdje na putu nije bilo znaka niti obavijesti da mosta nema, a travnički policajci našli su se na području na kojem se inače ne kreću, policijski dispečer nije ih uspio na vrijeme upozoriti na opasnost i oba automobila završila su u rijeci, piše Avaz.ba. Na sreću, u nesreći nitko nije teže ozlijeđen. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a