Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Potpis majke Gabrijele Žalac je ovjeren tek nakon mjesec i pol

None Foto: Marko Mrkonjić/Cropix, Patrik Macek/Pixsell

Ova činjenica budi sumnju u vjerodostojnost ugovora o najmu i priče koju ministrica Žalac javno pripovijeda da je auto unajmila njena majka, koja će ga i kupiti

Ugovor o najmu luksuznog Mercedesa E klase između majke ministrice Gabrijele Žalac i tvrtke Star rent-a-car šibenskog poduzetnika Josipa Stojanovića, kojim je Jolly mahao prije neki dan na konferenciji za novinare, potpisan je, prema onome što je objavljeno, 18. siječnja, no ovjera potpisa majke Vinke Ivanković napravljena je kod javnog bilježnika tek 5. ožujka, čak mjesec i pol nakon sklapanja ugovora, piše Jutarnji list.

MILJENICA PREMIJERA Abeceda ministrice Žalac: Kako je u par dana pala u nemilost

Ova činjenica, potkrijepljena i video-prilogom iz RTL Direkta od četvrtka, budi sumnju u vjerodostojnost ugovora o najmu i priče koju ministrica Žalac javno pripovijeda - da je Mercedes, koji prema svjedočenju susjeda isključivo vozi njen suprug Mario Žalac, unajmila njena majka, koja će ga, kako je ministrica rekla, vjerojatno i kupiti.

Žalac više očito nema ničiju podršku, ali izgleda da premijer ne želi donijeti odluku pod pritiskom javnosti nego i dalje čeka.

Premijer Andrej Plenković iz Bruxellesa je bio veoma suzdržan. Rekao je da neće komentirati informacije kako joj je HDZ okrenuo leđa. Za razliku od prije, kad ju je branio, na upit ima li njegovu podršku samo je kratko rekao: - Vidite da radi.

Komentari (75)
  • Ne postoji ni jedan clan zlocinacke organizacije koji ne mulja, laze, vara i krade....ni jedan....od Krivoustog Zlocinca naovamo.....

    23. 3. 2019,   11:58
  • Kako mogu članovi stranke koja je dobila nepravomoćnu presudu za pljačku RH biti pošteni, ako je njihova stranka dobila nepravomoćnu presudu za pljačku te iste RH? Pa stranku valjda sačinjavaju njeni članovi, zar ne?

    23. 3. 2019,   12:27
  • Ma laže dok zine. Ko bi prvo iznajmio auto pa ga onda i kupio ?? Muljaža i sa strane iznajmljivača i likuše

    23. 3. 2019,   11:57