Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Potraga se nastavlja: Roniocu Anti (42) još uvijek nema traga

None Foto: Facebook

Ante Simonelli je u utorak oko 15 sati bio sa suprugom kod otočića Budikovac, na istočnoj strani Visa. Kasnije je sam otišao roniti u smjeru istoka, prema Korčuli

Dragi svi, potraga se nastavlja. Sutra ujutro kreću brodovi, i vojske i obalne straže, te avion. Molimo sve koji mogu da se gliserima uključe u potragu. Trebalo bi pretražiti pojas istočno od pličine, prema Korčuli, Lastovu i Sušcu. Pa tko može, unaprijed hvala!, zamolila je još jednom Jasmina, supruga Ante Simonellija (42), ronioca koji je nestao u utorak, 5. kolovoza. 

Tog dana, oko 15 sati bio je sa suprugom kod otočića Budikovac, na istočnoj strani Visa. Tamo su doplovili vlastitom brodicom. Nešto kasnije Ante je sam otplovio gumenjakom u smjeru istoka, prema Korčuli. Iskusan je ronilac. 

Dva sata nakon početka potrage pronađen je gumenjak, a Anti još nema ni traga. U potragu su se uključili brojni volonteri, prijatelji i rodbina sa svojim plovilima, kao i brojni ronilački klubovi koji su se na pučinu otisnuli s policijom.

<div> <div id="fb-root"></div> <script>(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script> <div class="fb-post" data-href="https://www.facebook.com/jgordic/posts/10152524229270999" data-width="504"><div class="fb-xfbml-parse-ignore"><a href="https://www.facebook.com/jgordic/posts/10152524229270999">Post</a> by <a href="https://www.facebook.com/jgordic">Jasmina Gordić Simonelli</a>.</div></div> </div>
Komentari (6)
  • ante nadam se da si ziv i zdrav! al kako vrime prolazi tako su te sanse sve manje i manje. nadam se da ce ishod ipak bit pozitivan i da ces se vratit svojoj supruzi.. a neka ovo bude lekcija ostalim roniocima; nikad ne ronite sami!!

    7. 8. 2014,   15:08
  • Nažalost , ovo predugo traje ...

    7. 8. 2014,   16:43
  • svaki podvodni ribolovac koji ima znanje i koji ima mogućnost neće gledati dali ce roniti sam ili sa parom. more je zeznuto, čovjek kada ide plivati pa čak i dva metra od obale može nastradati. svi vi koji se ne bavite podvodnim ribolovom ne možete shvatiti taj sport i te trenutke za koje svi živimo. ako me ikad potrefi smrt volio bi da bude bas u moru na posti dok čekam zubatca ili dok vadim kirnju iz rupe ... gusti se plaćaju a nekad i životom!

    8. 8. 2014,   08:19