Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Potraga ušla u treći dan: Jeste li vidjeli nestalu Katarinu (47)?

None Foto: HGSS Šibenik/Nestali.hr

Katarina Vukušić udaljila se iz kuće u Drnišu u nedjelju, 17. prosinca, a u trenutku nestanka nosila je sivu jaknu. Visoka je 165 centimetara, ima ravnu svijetloplavu kosu i srednje je tjelesne građe

Potraga za Katarinom Vukušić, 47-godišnjakinjom iz Drniša koja se u nedjelju udaljila iz kuće u nepoznatom smjeru, nastavlja se i treći dan, a od srijede ujutro sve su službe na terenu, javlja Šibenik.IN.

U utorak su cijeli dan za nestalom 47-godišnjakinjom tragali pripadnici HGSS-a, policija, vatrogasci i građani, a policija i HGSS moli sve građane koji raspolažu bilo kakvim informacijama da se jave na 192 ili 112, i u najbližu policijsku postaju.

Katarina Vukušić udaljila se iz kuće u nedjelju, 17. prosinca, a u trenutku nestanka nosila je sivu jaknu. Visoka je 165 centimetara, ima ravnu svijetloplavu kosu i srednje je tjelesne građe, a njen nestanak je objavljen i na stranici Nestali.hr.

U utorak su na području Drniša u potrazi sudjelovala 22 pripadnika HGSS-a, pet iz Splita i 17 iz Drniša sa dva potražna psa, dronom i pet vozila, te pet pripadnika DVD-a Drniš, dva pripadnika interventne policije Šibenik, tri djelatnika Policijske postaje Drniš i tri civila.

Komentari (7)
  • to mi je strasno kad procitam da je netko nestao..............daj boze da ju nadju, ja bih uvijek pomislila na najgore

    20. 12. 2017,   11:16
  • Vratiće se sama za koji dan dok se malo pročisti.

    19. 1. 2018,   19:27
  • da nije paravinja 2?

    20. 12. 2017,   11:49