Obavijesti

News

Komentari 40

Potragu za nestalim avionom pomaknuli za 1100 kilometara

Potragu za nestalim avionom pomaknuli za 1100 kilometara
5

Nove analize podataka s radara ukazale su na činjenicu da je avion letio brže od onoga što se dosad vjerovalo, jer je iskoristio sve spremnike goriva koje je imao

VIDEO

Potraga za dijelovima nestalog aviona Malaysian Airlinesa premještena je na novi dio Indijskog oceana, izvijestile su australske vlasti. Novi tragovi pomaknuli su potragu za 1100 km sjeveroistočno od područja na kojem su dosad tražili dijelove aviona, javlja BBC.

Nove analize podataka s radara ukazale su na činjenicu da je avion letio brže od onoga što se dosad vjerovalo, jer je iskoristio sve spremnike goriva koje je imao. 

Podsjetimo, zrakoplov s 239 putnika i članova posade nestao je 8. ožujka te mu se od onda gubi trag. Malezijske vlasti ovog su tjedna objavile kako je avion svoj let završio na južnom dijelu Indijskog oceana. Objavili su to na temelju podataka prikupljenih od britanskog satelita. 

Obitelji putnika i članova posade ogorčene su, jer tvrde kako su malezijske vlasti to objavile na temelju ne toliko vjerodostojnih informacija koje su dobili samo od satelita. 

Sateliti su na području južnog Indijskog oceana dosad zabilježili nekoliko mjesta na kojima su primijetili plutajuće predmete, za koje se vjeruje da su dijelovi aviona.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca