Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Potres u Sloveniji i Imotskom: Osjetilo se i u Rijeci i Opatiji...

None Foto: EMSC

Seizmografi Seizmološke službe Republike Hrvatske zabilježili su danas u 15 sati i 16 minuta i umjereno jak potres s epicentrom pet kilometara sjeveroistočno od Imotskog

Umjereno jak potres s epicentrom 38 kilometara sjeverno od Opatije, u susjednoj Sloveniji, sjeveroistočno od Ilirske Bistrice, dogodio se danas u 17 sati i 23 minute, a prema dosadašnjim informacijama, u Hrvatskoj se osjetio na širem području Opatije i Rijeke.

Prema podatcima Seizmološke službe Republike Hrvatske, magnituda potresa iznosila je 3.4 prema Richteru, a intenzitet u epicentru IV-V (četiri do pet) stupnjeva Mercalli-Cancani-Siebergove (MCS) ljestvice.

Seizmografi Seizmološke službe Republike Hrvatske zabilježili su danas u 15 sati i 16 minuta i umjereno jak potres s epicentrom pet kilometara sjeveroistočno od Imotskog. Magnituda potresa iznosila je 3.1 prema Richteru, a intenzitet u epicentru IV-V (četiri do pet) stupnjeva Mercalli-Cancani-Siebergove (MCS) ljestvice.

Potres se osjetio na širem području Imotskog i u okolici. 

Tema: Hrvatska

Komentari (27)
  • Sad ce najveca rasprava biti oko zvjezdice.. :/

    5. 12. 2018,   18:57
  • Opet klauški crta crvene petokrake

    6. 12. 2018,   10:08
  • Kod meine se osjeti potres nedjeljno dva puta kad susjed ima seks sa suprugom ,tresu se prozori i nastane kreka ,dali je od straha ili srece ????? neznam

    6. 12. 2018,   08:51