Obavijesti

Promo sadržaj

Povećanje plaća radnicima na Ininim maloprodajnim mjestima

Povećanje plaća radnicima na Ininim maloprodajnim mjestima
1

Kontinuirano kroz kapitalna ulaganja moderniziramo svoju maloprodajnu mrežu. Našim kupcima, kojih je više od 200.000 dnevno, osim ponude motornih goriva i maziva, nudimo i razne druge proizvode koji su im neophodni u užurbanom dnevnom ritmu

U nastavku razgovor s direktorom INA MS-a Borkom Buturcem.

Nedavno ste objavili kako povećavate mjesečna primanja radnicima na benzinskim postajama?

Da, u dogovoru sa socijalnim partnerima od travnja povećavamo mjesečna primanja radnicima na maloprodajnim mjestima do 25 posto. Pored toga, uvodimo i novi sustav stimulacije kojim ćemo dodatno poticati izvrsnost naših radnika. INA MS svojim radnicima osigurava i niz dodatnih pogodnosti kao što su: božićnica, regres, božićni dar za djecu, uskrsnica, sistematski pregledi, široka polica dodatnog zdravstvenog osiguranja te brojne druge pogodnosti. Dodatno, svim radnicima bit će u ožujku isplaćena i dodatna nagrada u iznosu od 1.000 kn neto. 

Koliko radnika je zaposleno u INA MS-u?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Radnici su presudni za uspjeh naše kompanije, u našoj maloprodajnoj mreži ih je više od 2.500. Želimo im pružiti bolje uvjete rada kako bismo ih nagradili i dodatno motivirali. Svjesni smo da se tržište neprestano mijenja, a naš je fokus na inovativnosti poslovanja kako bismo zadovoljili potrebe i zahtjeve naših kupaca. U tom smislu stalno razvijamo nove proizvode i usluge, a tu i naši radnici imaju ključnu ulogu. Zadovoljan radnik za nas znači i zadovoljnog kupca.

Osim opskrbe motornim gorivima, koje se još usluge nude na vašim benzinskim postajama?

Kontinuirano kroz kapitalna ulaganja moderniziramo svoju maloprodajnu mrežu. Našim kupcima, kojih je više od 200.000 dnevno, osim ponude motornih goriva i maziva, nudimo i razne druge proizvode koji su im neophodni u užurbanom dnevnom ritmu. Kupci mogu provesti vrijeme u ugodnom ambijentu Fresh Cornera, uživajući u okusima vrhunske kave ili premium čajeva. Također, svakodnevno pripremamo i svježe pekarske proizvode te sendviče s najkvalitetnijim i ukusnim namirnicama, a razvijamo i ponudu toplih jela koja uskoro želimo ponuditi na što većem broju lokacija. Kroz razne programe vjernosti kupci mogu doći do visokokvalitetnih proizvoda po povoljnijim cijenama te odabrati neku od brojnih usluga koje nudimo: kupiti vinjete, oprati automobil u moderno uređenoj autopraonici, preuzeti paket, platiti račune ili poslati i preuzeti novac putem Aircash aplikacije. Također, brinemo i o tome da se kupci osjećaju ugodno, pa ih tako naši radnici dočekuju uz ljubazan i iskren osmijeh, a pokazalo se da je sve to zajedno dobitna kombinacija za jedinstven i cjelokupan doživljaj posjeta maloprodajnom mjestu kojem se kupci rado vraćaju. 
Pored toga, uvodimo i nove inovativne, digitalne usluge kojima ćemo na brži i jednostavniji način zadovoljavati potrebe naših kupaca.

Kako se pripremate za sezonu?

Trenutno je u tijeku natječaj za sezonske radnike (Portal za zapošljavanje) jer svake godine tijekom turističke sezone zapošljavamo nove radnike koji, po završetku sezone, imaju priliku postati stalni Inini zaposlenici. Kako tijekom sezone očekujemo veći promet, fokusiramo se na pružanje najbolje usluge svim našim gostima te sukladno tome pripremamo dodatnu ponudu ljetnog i nautičkog asortimana.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj