Obavijesti

News

Komentari 17

Povlači se 165.000 čokoladnih 'djedica': Punjeni su baterijama

Povlači se 165.000 čokoladnih 'djedica': Punjeni su baterijama
1

Velika Britanija: Prijavljena dva 'navodna incidenta' sa šupljim figuricama od mliječne čokolade koje se prodaju za 1 funtu po komadu (oko devet kuna). U sebi su imali male baterije

VIDEO

Prava panika zavladala je u Velikoj Britaniji nakon što je trgovački lanac 'Co-op' objavio kako povlači s tržišta 165.000 čokoladnih 'Djeda Božićnjaka' nakon što su u dva pronašli - male baterije, javlja The Sun.

Izvijestili su kako su prijavljena dva 'navodna incidenta' sa šupljim figuricama od mliječne čokolade koje se prodaju za 1 funtu po komadu (oko devet kuna). Tvrtka je odmah nazvala policiju te britansku agenciju za kontrolu hrane i započela s povlačenjem proizvoda.

Glasnogovornik tvrtke objavio je kako nema indikacija o bilo kakvoj ucjeni ni prijetnji.

Tvrtka Co-op je posrednik u prodaji, te je na tržište distribuirala 165.000 ovih čokoladnih 'Djedica' koji se inače proizvode u Njemačkoj. Isti čokoladne figurice dostupni i kod drugih trgovaca.

Potrošačima se savjetuje da ne jedu figurice.

Dvije figurice u kojima su bile baterije pronađene su na dvije lokacije koje su dosta udaljene jedna od druge. Jedna je bila u Essexu, a druga u Suffolku.

- Zdravlje i sigurnost kupaca je naš prioritet. Zabrinuti smo zbog ta dva incidenta i zato smo odlučili povući figurice s tržišta u Velikoj Britaniji. Obavijestili smo policiju i agenciju za sigurnost hrane. Molimo one koji su kupili čokoladnu figuricu da ju ne konzumiraju već da nas nazovu kako bi dobili povrat novca - izjavio je glasnogovornik tvrtke.

Dodao je kako se slučaj istražuje te će u istragu uključiti sve relevantne institucije. Također, objavili su kako ni jedan drugi proizvod nije ugrožen. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa