Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Povremene kolone kod Lučkog i čvora Karlovac u smjeru mora

Povremeno se stvaraju kolone vozila u pokretu između naplatne postaje Lučko i čvora Karlovac u smjeru mora, dok u smjeru Zagreba nema dužih čekanja, izvijestio je u subotu ujutro Hrvatski auto-klub (HAK).

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac, na zagrebačkoj obilaznici, radovi su na mostu Sava između čvorova Ivanja Reka i Kosnica u smjeru zapada (Bregane/Lučkog). Prometuje se po dva sužena traka, uz ograničenje brzine od 80 kilometara na sat.

Pojačan je promet na cestama u smjeru mora, autocesti A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka, kao i na većini graničnih prijelaza. Vozačima iz HAK-a savjetuju da održavaju sigurnosni razmak između vozila i mole za strpljenje.

Pojačan je priljev vozila u trajektnim lukama.

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Tema: Hrvatska

Komentari (16)
  • Netko ko ide do Splita i do nekih otoka nek razmisli ic vlakom.Ukrca se auto na vlak,spava se u vlaku i probudi se u Splitu odmoran.Ovak se mora ponoci krenut,cijelu noc voziti,ocekivati guzve, stres i rizik.Karta za osobu je 120kn i 101kn za auto.Ak ide 1osoba i auto znaci 221kn,ak idu2osobe i auto 341kn a 3 osobe i auto 461kn.Tak putujem vec godinama,i bez obzirana stanje u HZ-u,super je.Taj nocni vlak je uglavnom i redovit,ako kasni,kasni minimalno

    6. 7. 2019,   09:16
  • Ma pad turizma od 10% je siguran. Prijasnjih godina je bilo ovdje po par km kolone koja je stajala, a sada nista

    6. 7. 2019,   09:45
  • Vinjete gospodo ,vinjete

    6. 7. 2019,   09:18