Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Povuci - potegni: Parkirao u kanal pa ga izvlačili bagerom

None Foto: SYSTEM

Bager, dizalica i tegljač zajedničkim su snagama jučer jedva izvukli kamion s prikolicom koji je u subotu zapeo u jednom kanalu u osječkoj Retfali...

Bager, dizalica i tegljač zajedničkim su snagama jedva izvukli kamion s prikolicom koji je u subotu zapeo u kanalu u osječkoj Retfali.

- Prolazio sam obilaznicom i vidio sam kamion koji je virio iz kanala. Policija je regulirala promet i stvorila se mala gužva - kazao nam je jedan od svjedoka akcije izvlačenja. Prema neslužbenim informacijama, vozač je izgubio kontrolu nad vozilom i završio u jarku kraj ceste nedaleko od trgovačkog centra Portanova. Nasreću, nije ozlijeđen te je bez veće muke izašao iz kabine. Policija je isti dan provela očevid, no izvlačenje je moralo pričekati dok vlasnik kamiona nije organizirao dovoljno radnika. Šteta nastala na prikolici i vozilu još nije poznata.

Motociklist teško ozlijeđen

Na drugom kraju Hrvatske, u prometnoj nesreći teško je ozlijeđen motociklist. U nedjelju oko 10 sati, iz još nepoznatog razloga, udario je u zadnji kraj srebrne Opel Corse. Krhotine su se razletjele po cesti, a od siline udara razbijeno je i stražje staklo na automobilu. Prema riječima očevidaca, vozač motocikla bio je u potpunom šoku. Brzo je stigla ekipa Hitne pomoći. Odvezli su ga u zagrebačku Kliničku bolnicu Dubrava, gdje su otkrili da ima prijelome kostiju. Očevid je potrajalo cijeli dan.

Foto: Snimio čitatelj

Komentari (3)
  • nije da sitničarim ali brate..ako je gornja slika vezana uz slijetanje kamiona,onda vam je otprilike 20 % naslova uz sliku točno jer..u kanalu je tegljač s poluprikolicom (ne kamion s prikolicom),a na cesti su vam slijedeća vozila: kamion-dizalica Tatra,kombinirani gradjevinski stroj (kombinirka),i kamion troosovinac kiper Actros.Eto. ps-ak vam treba suradnja poznavatelja teretnih vozila,bilježim se sa štovanjem.

    7. 6. 2016,   17:23
  • gdje je bilo ovo s motorom? u dubrovniku?

    7. 6. 2016,   16:14