Obavijesti

News

Komentari 3

Izgorjela je Spačvina lakirnica: Nastala šteta 10 milijuna kuna

Po riječima glasnogovornika PU vukovarsko-srijemske Domagoja Džigumovića, ozlijeđenih osoba u požaru nema, a o uzroku požara znat će se nakon što se obavi očevid

VIDEO

U požaru koji je u subotu ujutro, oko 4 sata, buknuo u skladištu gotovih proizvoda Drvne industrije Spačva u Vinkovcima nema ozlijeđenih osoba, a šteta se, po neslužbenim podacima, procjenjuje na oko 10 milijuna kuna.

Po riječima voditelja logističke potpore u Spačvi Ivana Perkovića, u požaru koji su gasili pripadnici JVP Vinkovci i DVD Spačva, izgorjeli su brodski podovi spremni za isporuku kupcima te nekoliko strojeva.
"Po onome što su zabilježile nadzorne kamere vidi se da je požar izbio uza zid te sumnjamo na električne instalacije kao uzrok, ali ćemo puno više znati kada se obavi očevid", rekao je Perković dodajući kako sve upućuje na tehnički kvar kao uzrok požara.

Po njegovim riječima, srećom se požar nije proširio na susjednu halu u kojoj se odvija finalna proizvodnja proizvoda jer bi u tom slučaju šteta bila znatno veća.

"Ovdje je najveća šteta što su izgorjeli gotovi proizvod spremni za isporuku pa ćemo vjerojatno imati problema s kupcima, ali se nadamo da će razumjeti problem na koji smo naišli", kazao je navodeći kako Spačva inače radi u tri smjene ali je zbog prazniika Dana neovisnosti u petak radila samo u dvije smjene te su zadnji radnici skladište napustili oko 22 sata.

Po riječima zapovjednika DVD Spačva Željka Buzova, požar je gasilo tridesetak pripadnika DVD-a Spačva i JVP Vinkovci sa devet mlaznica i četiri vozila.

"Lokalizirali smo požar, a sada obavljamo gašenje pojedinih manjih požara unutar skladišta",  rekao je istaknuvši kako je vatrogascima najveći problem predstavljala visoka toplina te goleme količine dima unutar skladišta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"