Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Požar na Zrću je podmetnut! Policija i dalje traži piromana

None Foto: 6

Podsjetimo, više od 60 vatrogasaca i tri kanadera uspjeli su ugasiti požar koji je u utorak 1 sat ujutro buknuo u šumi kraj plaže Zrće na otoku Pagu. Buktinja je bila duplo viša od stabala

Policija ličko-senjska je u srijedu objavila da su završili očevid na Zrću te da je do požara došlo 'ljudskom radnjom uslijed djelovanja otvorenog plamena ili odbacivanjem opuška'. Izgorjelo je 20 hektara šume. 

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO: VATRA KRAJ NOĆNOG KLUBA Gorjelo je cijelu noć: Pogledajte kako Zrće izgleda nakon požara

Policija nastavlja istragu i traže piromana. 

VIDEO: 'U ŠUMI JE BILO LJUDI' Spasili su Zrće od katastrofe: Cijelu noć borili se s požarom

Podsjetimo, više od 60 vatrogasaca i tri kanadera uspjeli su ugasiti požar koji je u utorak 1 sat ujutro buknuo u šumi kraj plaže Zrće na otoku Pagu. Buktinja je bila duplo viša od stabala, a olujna bura nosila je vatru na klub Kalypso. Obranili su ga u zadnji tren.

Nitko nije ozlijeđen. 

Komentari (35)
  • Gledajuci pozariste koje je u ravnom smjeru od mora jer je u pravcu vijetra onaj koji je podmetnuo pozar godinama je pratio zasto upravo na tom smjeru i podrucju. I zadnjem glupanu a ne policiji i vatrogascima slika pozarista ukazuje da prvi zaintetesirani koji budu ttazili gradjevinske dozvole i prenamjenu terena su narucitelji pozara a izvodioci radova paljenja su lokalni klosari koji su to pocinili za prezivljavanje .

    17. 7. 2019,   10:31
  • Evo mjesta za nove kafiće i noćne klubove!

    17. 7. 2019,   10:35
  • Posto je kvadrat zemljista ?

    17. 7. 2019,   10:27