Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Požega: Zabio se u šleper i završio bez ogrebotine...

None Foto: Duško Mirković

Vozač Forda oduzeo je prednost vozaču VW Cadyja Ivi Matiću, koji je završio pod kamionom. Matić, srečom, nije dobio ni ogrebotinu u sudaru

Ivo Matić (54) imao je sreću u nesreći. U utorak ujutro Matić je u VW Cadyju završio pod šleperom za prijevoz šljunka. Očevici koji su vidjeli prizor nakon sudara pomislili su da je vozač ozbiljno ozlijeđen, no srećković Ivo Matić iz smrskanog auta Hrvatske lutrije izašao je bez i jedne ogrebotine. Od ozljeda su ga spasili zračni jastuci. Do prometna nesreće u Osječkoj ulici u Požegi došlo je kad je na raskrižju, na istočnoj obilaznici grada, Ford Escort, kojim je upravljao 45-godišnji D. K., počeo skretati ulijevo ne propustivši Cady Hrvatske lutrije koji se kretao ravno.
Vozač Forda oduzeo je prednost vozaču Cadyja i odbacio ga ravno pod šleper koji je stajao na raskrižju. U nesreći je teže ozlijeđen vozač Forda, koji je zbog potresa mozga zadržan u požeškoj bolnici, dok je njegov suvozač B. J. (56) zadobio samo lakšu ozljedu lakta. Kako doznajemo, vozaču Forda koji je skrivio nesreću u krvi je izmjereno čak 1,78 promila alkohola.

Komentari (2)
  • E moj Ivo, smatraj to dobitkom na lotu...

    19. 2. 2008,   17:57
  • Sreća.......sudbina........poklon s neba ?....

    19. 2. 2008,   18:36