Obavijesti

News

Komentari 147

Pozirala s neobrijanim nogama: 'Manijaci mi prijete silovanjem'

Pozirala s neobrijanim nogama: 'Manijaci mi prijete silovanjem'

Arvida Byström je švedski model i u najnovijoj Adidasovoj reklami pozirala je s neobrijanim nogama. Kaže da joj je depiliranje 'poprilično zeznuto', a u svojim fotografijama ukazuje i na druge ženske 'nedostatke'

VIDEO

Švedski model Arvida Byström (26) pozirala je za Adidas u jednoj reklami s neobrijanim nogama i pazusima. Ova nesvakidašnja situacija privukla je bijes korisnika društvenih mreža, koji joj prijete gnjusnim porukama u kojima ju vrijeđaju i prijete joj silovanjem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:04

- Doslovno mi prijete silovanjem u porukama. Ne mogu ni zamisliti kako je ne posjedovati dlačice i živjeti na ovom svijetu. Šaljem vam ljubav i pokušajte se sjetiti da nema svatko isto pojedinačno iskustvo u životu, napisala je Arvida na Instagramu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Reklama je objavljena na YouTubeu i u komentarima se također mogu pronaći brojni neumjesni komentari u smislu 'u što su se to žene pretvorile'. Ipak, s druge strane ima i onih koji razumiju ovakvu vrstu umjetnosti i šalju Arvidi poruke podrške.

- Njezine noge su mi baš atraktivne. Jedna od najljepših žena koje sam vidio, napisao je jedan korisnik, dok se drugi nadovezao i 'zahvalio joj što pokazuje ženu kakva zaista jest'.

Arvida, koja se inače bavi fotografijom i digitalnom umjetnošću, i prije je pozirala s neobrijanim nogama jer joj je depiliranje 'poprilično zeznuto', a u svojim fotografijama ukazuje i na druge ženske 'nedostatke'.

Adidas ju je u svojoj YouTube reklami predstavio kao 'umjetnicu, fotografkinju, model i cyber senzaciju, poznatu po svom fotografiranju koje propitkuje ženstvenost i standarde među spolovima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 147
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a