Obavijesti

News

Komentari 35

Pozirala za Instagram: Pala s 30-metarske litice i poginula...

Pozirala za Instagram: Pala s 30-metarske litice i poginula...
1

SAD: Lokalni šerif Glenn Wheeler za britanski The Sun je izjavio kako je u posljednjih nekoliko godina na tom mjestu stradalo nekoliko ljudi

VIDEO

Andrea Norton iz Sjedinjenih Američkih Država poginula, pozirajući za fotografiju za Instagram. Inače 20-godišnja studentica Sveučilišta Briar Cliff u Iowi planinarila je na Hawksbill Crag u Arkansasu s grupom svojih kolega. 

Tijekom fotografiranja, djevojka se okliznula s ograde i pala s litice visoke oko 30 metara. Lokalni šerif Glenn Wheeler za britanski The Sun je izjavio kako je u posljednjih nekoliko godina na tom mjestu stradalo nekoliko ljudi, piše britanski The Sun.  

Glasnogovornik Sveučilišta na kojem je Norton studirala u dirljivom je priopćenju istaknuo da je Andrea bila uzorna studentica, članica studentske odbojkaške ekipe te da je pjevala u zboru.

'Bila je marljiva studentica zaštite okoliša i sportašica. U svemu što je radila bila je u skladu s vrijednostima Sveučilišta. Bila je važan član naše zajednice i nedostajat će svima koji su je poznavali'.

Druga smrt zbog fotografiranja u nekoliko dana

Tragična pogibija Andree Norton dogodila se samo nekoliko dana nakon što je Sydney Paige Monfries (22) poginula u padu sa zvonika, iz istog razloga - fotografiranje za Instagram. 

Studentica novinarstva iz Portlanda u saveznoj državi Oregon upustila se u rizičan pothvat penjanja po zvoniku. Sydney je navodno sudjelovala u tradicionalnom ritualu studenata završnih godina - penjanje i fotografiranje na zvonik Fordham koji se nalazi u okviru kampusa. Prilikom uspona spotaknula se na uskom stubištu zvonika i pala je s visine od 12 metara. Prevezena je u bolnicu s teškim ozljedama glave i ubrzo preminula. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca