Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pozirala za Instagram: Pala s 30-metarske litice i poginula...

None Foto: Facebook

SAD: Lokalni šerif Glenn Wheeler za britanski The Sun je izjavio kako je u posljednjih nekoliko godina na tom mjestu stradalo nekoliko ljudi

Andrea Norton iz Sjedinjenih Američkih Država poginula, pozirajući za fotografiju za Instagram. Inače 20-godišnja studentica Sveučilišta Briar Cliff u Iowi planinarila je na Hawksbill Crag u Arkansasu s grupom svojih kolega. 

Tijekom fotografiranja, djevojka se okliznula s ograde i pala s litice visoke oko 30 metara. Lokalni šerif Glenn Wheeler za britanski The Sun je izjavio kako je u posljednjih nekoliko godina na tom mjestu stradalo nekoliko ljudi, piše britanski The Sun.  

Glasnogovornik Sveučilišta na kojem je Norton studirala u dirljivom je priopćenju istaknuo da je Andrea bila uzorna studentica, članica studentske odbojkaške ekipe te da je pjevala u zboru.

'Bila je marljiva studentica zaštite okoliša i sportašica. U svemu što je radila bila je u skladu s vrijednostima Sveučilišta. Bila je važan član naše zajednice i nedostajat će svima koji su je poznavali'.

Druga smrt zbog fotografiranja u nekoliko dana

Tragična pogibija Andree Norton dogodila se samo nekoliko dana nakon što je Sydney Paige Monfries (22) poginula u padu sa zvonika, iz istog razloga - fotografiranje za Instagram. 

Studentica novinarstva iz Portlanda u saveznoj državi Oregon upustila se u rizičan pothvat penjanja po zvoniku. Sydney je navodno sudjelovala u tradicionalnom ritualu studenata završnih godina - penjanje i fotografiranje na zvonik Fordham koji se nalazi u okviru kampusa. Prilikom uspona spotaknula se na uskom stubištu zvonika i pala je s visine od 12 metara. Prevezena je u bolnicu s teškim ozljedama glave i ubrzo preminula. 

Komentari (35)
  • Svašta..i šta si dobila s tin..ni slike ni života..jbt ljudi danas..ginu za instagram 🤦🏻‍♀️ cirkusanti

    16. 4. 2019,   19:07
  • Jos premalo i pogibaju koliko se naslikavaju

    16. 4. 2019,   18:50
  • Baš lijepa cura....šteta mladog života okončanog na ovakav način

    16. 4. 2019,   19:47