Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Poziv na Dan društvenih igara u Zagrebu

None Foto: www.igranje.hr 10

Povodom međunarodnog dana društvenih igara (International Tabletop Day) koji se ove godine obilježava se 1. lipnja udruga „Igranje“ organizira cjelodnevno igranje modernih društvenih igara

U prostoru svoje udruge, Meeple's Corneru (Ulica kraljice Jelene 8, Zagreb), u vremenu od 10:00 do 23:00 sata posjetitelj će se moći upoznati s nekima od preko 350 naslova modernih društvenih igara iz kolekcije udruge. Volonteri udruge posjetitelje će upoznati s različitim igrama od obiteljskih i party igara zanimljivima za sve uzraste i početnike pa do strateških modernih društvenih igara za one iskusnije igrače. Posebnu prezentaciju imat će igre s minijaturama. 

Posjetitelji će moći sudjelovati i u tomboli u kojoj će moći osvojiti vrijedne nagrada hrvatskog proizvođača dodataka za društvene igre – In My Box, te društvene igre specijaliziranih trgovina društvenim igrama Carta Magica i Igraj.si. 
Tijekom dana bit će organiziran tematski kviz. Stoga, povedite svoje prijatelje, obitelj ili jednostavno dođite sami i pronađite nove suigrače i društvo!

Ulaz je slobodan!

Foto: www.igranje.hr

Tema: Promo sadržaj