Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Pozivam Todorića da bude jako hrabar prilikom izručenja'

None Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Zna se tko je dva puta, a to je Most, ostavljao fotelje i beneficije za čast i obraz, a znaju i koji političari bi rođenu majku prodali za jednu fotelju, rekao je Božo Petrov

Predsjednik Mosta Božo Petrov osvrnuo se na kritike koje mu je uputio Ivica Todorić.

Na pitanje kako je Ivica Todorić rekao da je Božo Petrov pet, šest puta tražio sastanke s njim, čelnik MOST-a je kazao: "Bilo je jasno da je gospodin Todorić došao u vladu tražiti novac jer je sam priznao da tvrtka ne funkcionira dobro i da gotovo i nije više vlasnik tvrtke. U trenutku kad se izruči Hrvatskoj pozivam ga da bude jako hrabar, on najbolje zna što se događalo i koji su političari bili u sprezi s ekonomijom, neka otvori bilježnicu i učini dobro za Hrvatsku."

UOČI ODLUKE O IZRUČENJU Ivica Todorić: Otišao sam s 20 tisuća kuna, pomaže mi obitelj

Todorićeve optužbe kako je rekao da ga treba likvidirati kao i sam Agrokor, Petrov odbacuje. "Nema smisla to komentirati", kazao za Dnevnik Nove TV.

Za kraj istaknuo je kako prosječan čovjek zna tko je tko u hrvatskoj politici. "Zna se tko je dva puta, a to je Most, ostavljao fotelje i beneficije za čast i obraz, a znaju i koji političari bi rođenu majku prodali za jednu fotelju. Znaju ljudi tko je tko", rekao je Petrov.

Komentari (37)
  • Ti si davno proda pozadinu i obraz.

    31. 8. 2018,   22:15
  • Niste ostavljali časno. Ostavljali ste iz razloga što niste dobili odgovarajuče funkcije. Tako da niste iziši časno.

    31. 8. 2018,   23:01
  • Najnesposobniji politicar na sceni ! Gori i od Bernardica .

    31. 8. 2018,   22:19