Obavijesti

News

Komentari 73

Muškarca odveli u bolnicu, sin i supruga opet će spavati u autu

Muškarca odveli u bolnicu, sin i supruga opet će spavati u autu
6

Željko Perković (57) i labradorica Clea ostali su u četvrtak zazidani u kući nakon sudske odluke kojom se ulazna vrata kuće moraju zabetonirati. Njemu je u subotu pozlilo u kući iz koje su ga izvukli vatrogasci

VIDEO

Željku Perkoviću (57) koji je ostao zazidan u kući u Biogradu pozlilo je u subotu nešto prije 15 sati, a pred kuću su ubrzo stigli vatrogasci i Hitna pomoć kako bi odlučili na koji način će izvući muškarca van.

Pogledajte video

Oko 15.30 sati odlučeno je kako će muškarca spustiti vatrogasnim ljestvama. Nakon što su ga spustili, odmah su ga prebacili u kola Hitne pomoći. Nakon njega, vatrogasci su se vratili prema kući kako bi izvukli i psa koji je s Perkovićem bio u kući.

- Smrtno sam se prepala kad sam shvatila da će mog supruga vatrogasci spuštati ljestvama jer mu je pozlilo pa me bilo strah da ne padne - rekla je supruga Željka Perkovića.

Ona i sin će ga posjetiti tijekom popodneva u bolnici, a noć će ponovno provesti u autu ispred kuće jer im je balkon ostao otvoren, ne mogu ga zatvoriti i strah ih je da im netko ne provali u kuću.

Pogledajte video

Podsjetimo, Željko Perković (57) i labradorica Clea ostali su u četvrtak zazidani u kući nakon sudske odluke kojom se ulazna vrata moraju zabetonirati, a Perkovićeva supruga Duška (52) i sin Mario (21) noć su proveli u automobilu. 

Jučer su nam ispričali kako su spavali u autu, gdje je bilo hladno, a suprug im je bacio stari prekrivač. 

Pokretanje videa...

01:55

Sudski ovršitelj došao je u četvrtak s policijom i zidarom da zazida vrata. Ranije su Perkovićevi prolazili do kata kroz hodnik Željkova brata blizanca Zlatka, no kažu nam da ih je stalno napadao i branio im prolaz te da su morali dolaziti uz pratnju policije. Zato je Željko zazidao prolaz iz bratova hodnika na stubišta, a otvorio drugi, na bočnoj strani kuće, koji vodi izravno sa stubišta u dvorište. Nakon što su u četvrtak ta vrata skinuli, a otvor zazidali, Željko i Clea ostali su zatočeni u kući bez izlaza.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...
VELIKA OBORINSKA MASA

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...

DHMZ je ranije upozorio da su moguće grmljavinske oluje, a za istočnu Hrvatsku i tuča. Nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra
Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!
DANAS POGORŠANJE VREMENA

Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!

Vrijeme će u utorak i srijedu biti prilično nestabilno, a mogući su i pljuskovi s grmljavinom. Za više regija upaljen je žuti meteoalarm, a na kopnu se očekuje i pad temperature