Obavijesti

Promo sadržaj

Prava prilika za sjajni ljetni osmijeh je – sad!

Prava prilika za sjajni ljetni osmijeh je – sad!
3

Već 7 godina, ekipa iz Stomatološke poliklinike ARENA zajedničkim snagama i sa smiješkom uspješno brinu o svojim pacijentima. Upravo ovih dana kad slave svoj 7 rođendan, prisjećaju se početaka i kažu kako apsolutno ništa ne bi promijenili

Već 7 godina, ekipa iz Stomatološke poliklinike ARENA zajedničkim snagama i sa smiješkom uspješno brinu o svojim pacijentima.

Upravo ovih dana kad slave svoj 7 rođendan, prisjećaju se početaka i kažu kako apsolutno ništa ne bi promijenili. Bilo je više ili manje teških slučajeva i zahvata, a svakom su pacijentu pristupa odgovorno i individualno. Možda je tajna u pristupu, možda u stručnosti - ali najvjerojatnije u kombinaciji svega navedenog te posvećenosti radu.

Kako bi bili u mogućnosti pružiti jedinstvenu uslugu svaki put, Stomatološka poliklinika ARENA je moderno opremljena i prati najnovije svjetske trendove te ima najprecizniji digitalni 3D CBCT i ortopan uređaj koji omogućuje da se svim pacijentima napravi dijagnoza i plan terapije istog dana. Nakon dijagnostike, svi slučajevi su lako i brzo rješivi uz stručnjake specijaliste iz područja implantologije, protetike, ortodoncije, oralne kirurgije i estetske stomatologije.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Potpomognuti najnovijom tehnologijom i moderno opremljenim zubotehničkim laboratorijem pružaju cjelokupnu uslugu na jednom mjestu.

Pod vodstvom ravnatelja dr. med. dent. Srećka Srdjaka, specijalista parodontologije, od osnutka 2011. godine do danas redom su se nizala razna priznanja. Ovo je prva stomatološka poliklinika s certifikatom ICERTIAS Customers' Friend, a krasi ju AAA bonitet izvrsnosti te ISO 9001:2015 certifikat.

Ukoliko želite uljepšati svoj ovogodišnji ljetni look, svratite na lokaciju Poliklinike ARENA kako bi osjetili djelić njihove pozitivne atmosfere i saznali iz prve ruke informacije o uslugama koje nude.  

Sve informacije i rezervacije termina dostupne su na 01/6542-655.  

Slanjem podataka putem ove kontakt forme, dozvoljavam da me Stomatološka poliklinika ARENA kontaktira u vezi mog upita, a moje prikupljene osobne podatke koristi i obrađuje dalje, sukladno Izjavi o povjerljivosti.

Stomatološka poliklinika ARENA 
Remetinečki gaj 2k, 10020 Zagreb 
Tel: 01/6542-655 
Web: http://www.arenapoliklinika.hr  
E-mail: info@arenapoliklinika.hr
Facebook page: https://www.facebook.com/ArenaPoliklinika/

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince