Obavijesti

Promo sadržaj

Pravila nagradnog natječaja: 'Zvijezda 5+'

Pravila nagradnog natječaja: 'Zvijezda 5+'

Prijavite se na nagradni natječaj "Zvijezda 5+" i isprobajte najnoviji proizvod Zvijezda suncokretovo ulje 5+

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA "ZVIJEZDA 5+"

Članak 1: ORGANIZATOR
Nagradni natječaj „Zvijezda 5+“ raspisuje: 24sata d.o.o. (OIB: 78093047651), Oreškovićeva 6H/1, 10000 Zagreb (dalje: Organizator) koji ima sva prava i obveze koja proizlaze iz nagradnog natječaja. 

Članak 2: TRAJANJE I SVRHA NATJEČAJA
Nagradni natječaj, u kojem se traži točan odgovor na pitanje „Koliko benefita ima novi proizvod Zvijezda suncokretovo ulje?“ raspisuje se u svrhu promocije Organizatora. Nagradni natječaj održava se u razdoblju od 29.10. do 13.11.2019. na portalu 24sata, MissGastro i MissZdrava. Prvih pet čitatelja koji točno odgovore na nagradno pitanje osvojit će 2L Zvijezda suncokret ulja 5+.

Članak 3: FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR 
Fond nagrada uključuje: 
-    5 x 2 L Zvijezda suncokret ulja 5+

Članak 4: PRAVO I PRIJAVA SUDJELOVANJA 
Pravo prijave za sudjelovanje u ovom nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe starije od 18 godina s prebivalištem u Hrvatskoj, osim radnika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća), koje u razdoblju od 29.10. do 13.11.2019. točno odgovore na nagradno pitanje na portalu 24sata. 
Organizator natječaja je ovlašten na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Organizatora. Sudionici nagradnog natječaja, prihvaćanjem pravila sudjelovanja u potpunosti se odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim pravilima.
Sudionik nagradnog natječaja jamči pod kaznenom i materijalnom odgovornošću da su svi podaci ispravni.

Članak 5: PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NATJEČAJA 
Prijave na nagradni natječaj se primaju od 29.10. do 13.11.2019. do 17 sati sata, nakon čega slijedi odabir i proglašenje 5 dobitnika, koji su najbrže i točno odgovorili na postavljeno nagradno pitanje. Prijavom na nagradni natječaj, sudionici nagradnog natječaja pristaju da svi njihovi podaci i materijali budu javno objavljeni te da ih se povratno kontaktira kao i na sve ostale uvjete definirane ovim Pravilima. Dobitnici će biti objavljeni na web stranici 24sata 14.11.2019. godine. 

Članak 6: PREUZIMANJE NAGRADE 
Dobitnici ovog natječaja bit će obaviješten o dobitku nagrade i načinu preuzimanja nagrade putem e-maila ili telefonskim putem u roku od 7 dana od dana završetka natječaja. Ako dobitnik u roku od 3 dana ne odgovori na e-mail, nagradu neće moći realizirati. Nagrada je neprenosiva na treću osobu.

Organizatori se mogu odlučiti za drugog dobitnika, ako se prvi ne javi u roku od 3 dana, prema pravilima Natječaja.

Organizator se obvezuje nagrade dostaviti u roku 20 radnih dana od objave dobitnika.


Članak 7: SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU 
Sudionici ovog nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila ovog natječaja. 

Sudionici se dostavom nagrade odriču bilo kakvih daljnjih potraživanja prema Organizatoru po bilo kakvoj osnovi.

Članak 8: POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE 
Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju.

Članak 9: POREZI 
Pobjednici natječaja ne snose nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

Članak 10: U SLUČAJU SPORA 
U slučaju spora između sudionika nagradnog natječaja te Organizatora nadležan je sud u Zagrebu.

Članak 11: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA 
Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora.

24sata d.o.o.

PRAVILA O KORIŠTENJU OSOBNIH PODATAKA 

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju „Zvijezda 5+“ koja se održava od 29.10.-13.11.2019. te davanjem izričite privole kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke iz obrasca (Ime, prezime, adresa stanovanja, email i broj telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka. Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. obrađivati u svrhu slanja Informacija davatelju osobnih podataka o proizvodima i uslugama trgovačkog društva 24sata d.o.o., i to putem pošte, elektroničke pošte, pozivom, i/ili SMS-om. Pohrana i obrada osobnih podataka vršit će se tijekom perioda od 3 godine od dana zaprimanja Vaših podataka. 

Podaci o dobitniku nagrade bit će podijeljeni s trgovačkim društvom Zvijezda plus d.o.o. sa Marijana Čavića 1, Zagreb, Hrvatska, OIB: 63603498763, radi potrebe podjele nagrade, nakon čega će Zvijezda plus d.o.o. podatke o dobitniku uništiti. 

U slučaju promjene bilo kojeg Vašeg osobnog podatka molimo Vas da o promjenama obavijestite 24sata d.o.o. na email native@24sata.hr kako bismo ispravili ili ažurirali Vaše osobne podatke. Ovim putem Vas obavještavamo kako imate pravo povući danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, elektroničkim putem na email native@24sata.hr ili pisanim putem na adresu Oreškovićeva 6H/1, 10010 Zagreb, uz napomenu „odjel marketinga/native“. Nadalje, da po primitku izjave o povlačenju privole, pisanim putem ćemo potvrditi primitak, a osobni podaci koji su obuhvaćeni izjavom o povlačenju se više neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Napominjemo kako sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje će ostati pravno valjani. Osim prava na povlačenje privole, u skladu s važećim propisima o zaštiti podataka, imate pravo na pristup i potvrdu od 24sata d.o.o. u vezi s osobnim podacima, pravo na ispravak, pravo brisanja ("pravo na zaborav"), pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost podataka te pravo na prigovor. Također, imate pravo podnijeti pritužbu nadzornom tijelu za zaštitu podataka.

Sve dodatne informacije o načinu na koji društvo 24sata d.o.o. obrađuje osobne podatke možete pronaći na: https://www.24sata.hr/pravila-privatnosti

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.