Obavijesti

Promo sadržaj

Pravo ugostiteljsko osvježenje u centru Zagreba - My Way

Pravo ugostiteljsko osvježenje u centru Zagreba - My Way
5

Novitet u zagrebačkoj gastronomskoj i ugostiteljskoj ponudi na tri etaže - My Way bar i restoran predstavljen je javnosti na Cvjetnom trgu

Cvjetni trg dobio je novo mjesto okupljanja ljubitelja gastronomske i ugostiteljske ponude uz novootvoreni My Way bar i restoran na čak tri etaže, a dio inspiracije pronađen je u Harry's baru u Veneciji (od 1931.), bečkom restoranu Zum Schwarzen Kameel (od 1618.) te u Buffet da Pepi iz Trsta (od 1897.).

  • My Way, vrhunska lokacija na omiljenom zagrebačkom Cvjetnom trgu na tri etaže
  • My Way nudi drugačiji, već pomalo zaboravljeni pristup u usluzi prema svakom gostu
  • Ponuda hrane bazirana je na domaćoj kuhinji
  • Naglasak je na kvalitetnim sastojcima kontroliranog porijekla
  • Suradnja s domaćim OPG-ovima (meso, povrće i voće, riba…)
  • Vergnano kava, sladoledi i slastice, vrhunski bollito (kuhano meso), sendviči, pršuti i sirevi kao i ostali bestseleri internacionalne kuhinje sastavni su dio svakodnevne ponude My Way bara i restorana

Obitelj Horvatinčić s 40 godina iskustva u ugostiteljstvu predstavila je potpuno novi koncept usluge prema svakom gostu uz pet strofa najpoznatije pjesme My Way legendarnog Franka Sinatre. Sastavni dio ponude ovog bara i restorana je bollito (kuhano meso) koji je po prvi puta dostupan u Zagrebu, sendviči, pršuti i sirevi, slastice, sladoledi i Vergnano kava (udio Arabica kave 80% i 100%), a u restoranu se nude i ostali bestseleri internacionalne kuhinje.

U prizemlju se nalazi café sa vrhunskom ponudom slastica, sladoleda, sendviča, bollita (kuhanog mesa), sireva te pršuta, od kojih se ističu drniški i istarski te San Daniele i Pata Negra Bellota pršuti. Na prvom katu također se nalazi café sa sendvičima i slasticama, dok je na drugom katu smješten restoran s dnevnom ponudom domaćih jela kao što su ćušpajzi uz standardne ponudu bestselera internacionalne kuhinje.

U ponudi tako nalazimo mesni i riblji carpaccio, kozice s ušća Neretve, domaću tjesteninu, rižote, malu teleću koljenicu i koljenicu mladog vepra, ali i kelj s faširancima, grah s kobasicama, teleće pečenje s krumpirom i ostale delicije. My Way bar i bistrot svakodnevno je otvoren od 7 do 24, a restoran poslužuje od 12 do 24, dok je nedjeljom zatvoren.

Ponuda My Way bara i restorana s predivnom terasom i pogledom na zelenu oazu prava je novost i osvježenje u već postojećoj zagrebačkoj ponudi zbog drugačijeg, već pomalo zaboravljenog pristupa u usluzi prema svakom gostu. Na vrhunskoj lokaciji na omiljenom zagrebačkom Cvjetnom trgu može se kušati hrana bazirana na domaćoj kuhinji, a poseban je naglasak na kvalitetnim sastojcima kontroliranog porijekla i na suradnji s domaćim OPG-ovima. Svako ponuđeno meso, povrće i voće te riba imaju svoje „ime i prezime“ koje stoji iza njih kao i poznato porijeklo.

Na otvorenju je uzvanike pozdravio i ugostio predstavnik My Way bara i restorana Krešimir Horvatinčić, predstavnik vrhunskog brenda kave Vergnano Davor Zovko, predstavnik dobavljača pršuta Dall'Ava Massimiliano Plett te arhitekt restorana Walter Gover.

Ovo otvorenje najava je novog omiljenog mjesta okupljanja na Cvjetnom trgu koji je konačno dobio lokal dostojan svoje lokacije, a za sve je zaslužan jedinstveni ambijent i drugačija ponuda cjenovno prihvatljiva svakom džepu uz koju će My Way zasigurno opravdati povjerenje gostiju.

„I planned each charted course, each careful step along the by way, and more, much more than this, I did it my way.“

Frank Sinatra, My Way

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.