Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Prazan kombi projurio nizbrdo u Imotskom: Djeca su šokirana

None Foto: čitatelj 24sata 3

Radnik tvrtke u čijem je kombi vlasništvu tvrdi da je netko ušao u vozilo, pokrenuo ga pa iskočio nakon 70-ak metara. S tom verzijom priče ne slažu se i srednjoškolci

Kombi u Imotskom koji je, parkiran na nizbrdici na autobusnom kolodvoru u Imotskom sam krenuo, srećom nije nikog ozlijedio nakon što je u četvrtak oko 19 sati dobio ubrzanje i prešao Ulicu kralja Zvonimira te se zabio u betonski zid i željeznu ogradu privatne kuće.

- Ljudi moji, prepao sam se kao nikada, kada mi je sin koji ide u prvi razred Srednje škole u Imotskom samo kratko ispričao što se dogodilo u četvrtak navečer, na njegovu putu iz škole prema glavnom kolodvoru u Imotskom, gdje se trebao ukrcati i vratiti doma - ispričao je uplašeni otac. 

- Vidio sam samo ono što sam i slikao. Djeca su bila u blizini, ali kombi nije išao prema njima. Bilo je to kod glavnog kolodvora, kombi je iz smjera kolodvora išao nizbrdo prema Zvonimirovoj ulici - ispričao nam je čitatelj.

Foto: čitatelj 24sata/Facebook

Policija je obavila očevid i protiv vlasnika vozila izdala prekršajni nalog, piše Slobodna Dalmacija

Učenici: 'Netko je povikao: Bježite, ide kombi!'

Ipak, radnik tvrtke u čijem je kombi vlasništvu tvrdi da je netko ušao u vozilo, pokrenuo ga pa iskočio nakon 70-ak metara. S tom verzijom priče ne slažu se i srednjoškolci koji su u to vrijeme na autobusnom kolodvoru čekali prijevoz.

Foto: čitatelj 24sata/Facebook

Kažu da je netko povikao 'Bježite, ide kombi', a oni su skočili i pomaknuli se te je žuti kombi projurio pokraj njih, prešao cestu i zabio se u ogradu kuće. 

Komentari (15)
  • Ručna buraz....ručna...

    10. 3. 2018,   11:19
  • Ma da Mercedesi su opće poznati da se sami voze,nije uopće potrebno povući ručnu niti ostaviti auto u brzini,moj nekad zna sam otić do birca i popit pivo

    10. 3. 2018,   12:58
  • ...skoro pa normalna stvar ..IM "iman auto vozi sam"..;-))

    10. 3. 2018,   11:06