Obavijesti

Promo sadržaj

Pred skijašku sezonu sve veći interes za akcijski BMW X1

Pred skijašku sezonu sve veći interes za akcijski BMW X1
3

Ove godine veliki broj hrvatskih obitelji svoj godišnji odmor planira provesti u nekoj od europskih skijaških destinacija, što pokazuje podatak o povećanom broju upita za kupnju novih automobila

Ususret hrvatskom skijaškom tjednu, tradicionalnom putovanju velikog broja rekreativaca i avanturista izvan granica zemlje, interes za ovakvim modelima svakodnevno raste.

U našim poslovnicama najviše upita bilježimo za akcijski BMW X1 sDrive18d EDITION 25 koji je sada s bogatim paketom opreme dostupan za 249.900,00 kuna. S više nego dovoljno mjesta za putnike i prtljagu garantira istinsko zadovoljstvo u vožnji i sigurnost u svim uvjetima“, objasnili su iz Tomić & Co.

Prema njihovim riječima, obožavan i tražen upravo u sezoni putovanja ovaj automobil koji nudi brojne mogućnosti, zbog svojih idealnih proporcija savršeno pristaje urbanim sredinama. S druge strane, avanturistima i obiteljima njegova funkcionalna prostranost dodatni je motivator kupnje.

Dinamičan, snažan i štedljiv, uz moćnu pojavu koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, izdvaja se u mnoštvu zahvaljujući prepoznatljivom izgledu i fantastičnim voznim karakteristikama.

Suvremena tehnologija u kombinaciji s opcijskim 8 stupanjskim automatskim mjenjačem nudi nezaboravno vozačko iskustvo, zbog čega je idealan odabir za sve ljubitelje sportske vožnje. Mnogobrojne obitelji cijene njegovu povišenost jer omogućuje lagani ulazak i izlazak iz vozila – karakteristiku tipičnu za SAV modele. Praktičan je za obitelji s djecom i zbog dodatnog prostora u prtljažniku, čak 505 l prtljažnog prostora te dvije isofix pripreme za dječju sjedalicu“, kažu u Tomić & Co.

Prednost prednjeg pogona, sportska sjedala i njegov velik, ali ne pretjeran cjelokupni volumen, što ide u korist parkiranju u gradskim gužvama -  čine ga praktičnim automobilom u svakom pogledu. 

Ne propustite iskoristiti akciju kreiranu povodom velike obljetnice 25 godina poslovanja tvrtke Tomić & Co.  i provozajte posebno rođendansko izdanje najprodavanijeg BMW modela u Hrvatskoj. 

Posjetite Tomić & Co. salone u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Osijeku ili Puli i na vrijeme rezervirajte svoju probnu vožnju. Više informacija potražite na linku.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Plodine stigle i u Korenicu
PROMO

Plodine stigle i u Korenicu

Otvorenjem supermarketa u Korenici, Plodine su dosegle broj od ukupno 134 supermarketa diljem Hrvatske, te najavljuju nastavak širenja maloprodajne mreže.

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"
PROMO

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"

U jeku izborne kampanje i brojnih poruka koje nas okružuju svaki dan, nismo mogli ne primijetiti jednu koja će se svidjeti svima
Akademija prirodnog graditeljstva u Vukomeriću
PROMO

Akademija prirodnog graditeljstva u Vukomeriću

Matko Šišak u Vukomeriću vodi akademiju prirodnog graditeljstva, gdje se polaznici kroz 12 dana uče graditi kuće od prirodnih materijala poput drva, slame i gline