Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Predrag Šustar: Ne prihvaćam razrješenje koje je tražio Jokić

None Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Kurikularna reforma ide dalje i u tome je dobila  jednoglasnu potporu Vlade Republike Hrvatske. Ne prihvaćam zatraženo razrješenje ekspertne radne skupine, kaže ministar

Kurikularna reforma ide dalje i u tome je dobila  jednoglasnu potporu Vlade Republike Hrvatske. Ne prihvaćam zatraženo razrješenje ekspertne radne skupine. Ukoliko smo uistinu posvećeni provedbi cjelovite kurikularne reforme, preuzmimo odgovornosti koje su nam povjerene, piše u priopćenju koje je poslalo Ministartvo obrazovanja u ime ministra Predraga Šustara. 

Dodali su i da će više o toj temi biti rečeno na konferenciji za medije koja će se održati u petak, 27.  svibnja u 10 sati u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta. 

Podsjetimo, Boris Jokić voditelj ekspertne skupine za provođenje Cjelovite kurikularne reforme je u srijedu održao konferenciju za medije na kojoj je ministra obrazovanja, znanosti i sporta Predraga Šustara zatražio razrješenje članova Ekspertne skupine.  

-  Vizija je bila da sustav obrazovanja daje podršku za razvoj potencijala, sposobnost za samostalan rad, a u pozadini te vizije nalazi se integritet naspram općem licemjerju ovog društva - rekao je Jokić

 

 

Komentari (280)
  • slicni koji jos ne shvacaju da smo u 21. stoljecu. Sto nedostaje kurikulumu za povijest? Vidim da je puno objektivniji nego do sada. Nadam se da ce ovaj prosvjed donijeti nesto dobro jer ne smijemo vise unistavati nasu djecu i nasu buducnost.

    25. 5. 2016,   22:16
  • Ministre Šustar, niste uvjerljivi!

    25. 5. 2016,   22:11
  • Nema odustajanja od reformi sad ili se pozdravimo s Hrvatskom zemljom Hrvata.

    25. 5. 2016,   18:26