Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Predsjednica utakmicu prati u društvu Šukera i Medvedeva

None Foto: Igor Kralj/PIXSELL 4

Na utakmici je bio i predsjednik Međunarodne nogometne federacije (FIFA) Gianni Infantino, ruski ministar sporta Pavel Kolobkov, dopredsjednici ruske vlade Olga Golodets i Vitalij Mutko...

Utakmicu četvrtfinala svjetskog prvenstva između Rusije i Hrvatske na tribinama olimpijskog stadiona Fišt u Sočiju pratili su brojni uglednici među kojima i premijer Ruske Federacije Dmitrij Medvedev, te hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Soči: Predsjednica RH Grabar-Kitarović u loži sa Šukerom i Medvedevim | Autor: Igor Kralj/PIXSELL Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Na utakmici je bio i predsjednik Međunarodne nogometne federacije (FIFA) Gianni Infantino, ruski ministar sporta Pavel Kolobkov, dopredsjednici ruske vlade Olga Golodets i Vitalij Mutko, guverner Krasnodarske regije Veniamin Kondratijev.

Na utakmicu je stigao i hrvatski veleposlanik u Rusiji Tončić Staničić, naravno bio je tu i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker, te njegov ruski kolega Aleksander Alajev.

Rusko - hrvatski ogled pratio je i predsjednik Američkog nogometnog saveza Carlos Cordeiro, brojne nogometne legende među kojima i naš Goran Vlaović, te Rus Aleksej Smertin.

Soči: Predsjednica RH Grabar-Kitarović u loži sa Šukerom i Medvedevim | Autor: Igor Kralj/PIXSELL Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Među posebnim gostima bio je i Nikita Simonjan (91), najbolji strijelac u povijesti Spartaka, te bivši sovjetski reprezentativac koji je igrao za 'Zbornaju' na svjetskom prvenstvu 1958. u Švedskoj gdje je SSSR stigao do četvrtfinala.

Komentari (14)
  • Uakmica je završila. Hrvati su zadivili svjet. Vjesti se šire nevjerojatnom brzinom. Evo već je nedjelja 10 sati. Kod vas ništa? Kao da je potop?

    8. 7. 2018,   10:07
  • Nebitno

    7. 7. 2018,   21:30
  • Odvratno

    8. 7. 2018,   07:49