Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Predsjednički izbori: 'Moj djed ustaša', ili 'Moj nono partizan'

None Foto: Davor Puklavec/PIXSELL 2

NIKUD MU SE NE ŽURI: Novi broj tjednika Express otkriva taktiku Zorana Milanovića, koji se još ne izjašnjava hoće li ući u predsjedničku utrku ili neće

Polako..., kaže Milanović prijateljima s kojima se redovito čuje i koji ga, osluškujući navijačko grotlo oko njega, nagovaraju na kandidaturu. Njemu se nikud ne žuri - on doista može sjediti na obali rijeke i čekati da valovi izbace trupla protivnika koji se svojski trude na vlastitom političkom utapanju.

“Ako se kandidira na predsjedničkim izborima, bit će to, kako kod nas mrtvi djedovi uvijek predstavljaju živi politički kapital, neobičan sraz, tući će se Zokijev djed ustaša protiv Kolindina none partizana”, kaže nam dobar poznavatelj političke scene, pomalo sarkastično, ali ne i netočno, pa sve završava duhovitim komentarom:

“Onda bi ustaše glasale za dedu partizana samo zato da unuk ustaše ne postane predsjednik. Koja shizofrenija!”.

Bez ijedne izjave o sudjelovanju na izborima u drugom krugu bi, po Ipsosu, razlika između Milanovića i KGK bila 12 posto, što je i više nego dostižno, naročito ako mu ruku opet da čudotvorni Braun. Imat ćemo posla s novim, redizajniranim Milanovićem 2.0.

Iako za sada ništa ne radi, semafor pokazuje kako se Kolindina prednost topi. Krug ljudi koji ga nagovaraju na kandidaturu sve je širi, ali Milanović će sve otezati do zadnjeg časa. Pouzdani izvori govore da se i desnica ujedinjuje kako bi Kolindi Grabar Kitarović zagorčali izbore, odnosno “pomogli” da izgubi.

- Razočarala nas je, a Tomislav Karamarko, koji nama najviše odgovara, nikako ne može dobiti izbore - kaže naš izvor.
Novi broj Expressa nabavite na svim kioscima!

Foto: 24sata/24sata

Komentari (175)
  • A može li moj proći koji je bio domobran?

    28. 2. 2019,   22:38
  • Uistinu kakav god je da je ovaj Lepi Cane je za beljka, bernardića, mrak taritaš, sinčića, marasa, petrova, miru bulja panja, sinčića, bunjaca, peđu matića, ajdukovića, lovrinčevića, pernara kralj, mag, politički svemir.

    28. 2. 2019,   21:31
  • Jbl. Vas više ustaše i partizani. Umjesto da se borite za prosperitet države i jadnog napaćenog naroda. Oduzeli ste mu radna mjesta, sve rasprodali, pa narod živi iz kontejnera i po šupama jer ste im ovrhama oduzeli krov nad glavom i hranu iz tanjura.

    28. 2. 2019,   20:29