Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

''Predsjedništvo HDZ-a Kolindi daje nedvosmislenu podršku''

None Foto: Sanjin Strukić / PIXSELL

Oleg Butković je rekao kako su nagađanja da se HDZ-ovci bune zbog preblage kampanje kandidatkinje Kolinde Grabar Kitarović ''zločeste medijske spekulacije''

Član Predsjedništva HDZ-a Oleg Butković odbacio je u srijedu medijske napise o tome kako su se HDZ-ovci pobunili zbog mlake i nedovoljno agresivne pretkampanje njihove predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar Kitarović. 

Butković je rekao kako su takva nagađanja ''zločeste medijske spekulacije'' te poručio da Predsjedništvo stranke i cijeli HDZ Kolindi daje nedvosmislenu podršku jer je ona ''najbolji kandidat u Hrvatskoj''. 

Dodao je kako se na sjednici Predsjedništva HDZ-a u Svetom Martinu na Muri govorilo o tehničkim detaljima kampanje te načinima da njezine poruke dopru do što većeg broja ljudi i članova stranke. 

Komentari (60)
  • Od kud nekima da Kolinda ima podršku naroda. Kojeg?

    22. 10. 2014,   15:33
  • Butkoviću!!!, treba angažirati cjelokupno članstvo HDZ-a koje će poput Jehovinih svjedoka krenuti od vrata do vrata građana Hrvatske prenoseći Kitarovićkine izborne poruke i želje. Osim tog valja što više uključiti i Jandrokovića jer njegove svakodnevne sve veće i veće budalaštine uveseljavaju biračko tijelo. Također predlažem da Kitarovićka ubuduće nosi majcu na svojim bujnim prsima na kojoj će pisati "Tito zločinac" kako bi se oni neodlučni uvjerili da ona ne podržava Tita. Očekujem da će birači prepoznati Kitarovičkine poruke , te da već u prvom krugu može ostvariti respektabilan rezultat od 12 posto !!!

    22. 10. 2014,   14:35
  • Tu meni nešto ne štima. HDZovac dao kratku izjavu a u niti jednoj rečenici nema neke primitivne uvrede. Jel to članak cenzuriran il im je sinulo da možda nekoga iritira konstantno pljuvetanje

    22. 10. 2014,   14:54