Obavijesti

News

Komentari 24

J. Kosor: Pismo Tomislava Karamarka išlo je pod ''razno''

J. Kosor: Pismo Tomislava Karamarka išlo je pod ''razno''
4

Na sjednicu su došli Darko Milinović, Petar Čobanković, Andrija Hebrang i Božidar Kalmeta, a na pitanje novinara o čemu se radi na sjednici nisu znali odgovoriti

VIDEO

Sjednica predsjedništva HDZ-a počela je u 10 sati u utorak u Središnjici stranke. Na sjednicu su došli Darko Milinović, Petar Čobanković, Andrija Hebrang i Božidar Kalmeta, a na pitanje novinara o čemu se radi na sjednici nisu znali odgovoriti.

Milinović je komentirao kako pretpostavlja da će Predsjedništvo stranke na sjednici raspravljati o financijskom izvještaju HDZ-a. Dodaje kako će možda biti govora i o tome što se kandidati za stranačke izbore žale da ne mogu koristiti stranačke prostorije za vrijeme izbora.

Sjednica Predsjedništva HDZ-a završila je nešto poslije 15 sati. Prvi je iz zgrade HDZ-a izašao Darko Milinović koji je rekao kako njegov prijedlog o korištenju postorija stranke za unutarstranačke izbore nije ''naišao na plodno tlo''. 

- Moj županijski odbor je odluku o korištenju prostorija donio jednoglasno. Vrijeme je da se počne slušati glas članstva - rekao je Milinović i dodao kako će naknadno vidjeti je li ta odluka donijeta u skladu sa Statutom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Rekao je i kako brisanje članstva predsjedništva nije bila tema sjednice. 

Predsjednica stranke Jadranka Kosor rekla je kako su uglavnom razgovarali o financijskom izvješću za 2011. i financijskom planu za 2012. godinu. Istaknula je kako nakon prošlogodišnjih troškova slijedi racionalizacija troškova. Za pismo Tomislava Karamarka samo je kratko rekla kako je to pitanje na dnevnom redu bilo pod razno. Istaknula je i kako su na sjednici bili odvjetnici te su raspravljali i o elementima dogovora na tužbu protiv stranke, jer je obrana HDZ-a prioritetni cilj. 

Na pitanje o Ostojićevom prijedlogu zakona o okupljanju na Trgu svetog Marka, Kosor je rekla kako će ga komentirati tek kada prijedlog bude gotov. Novinari su je tražili i da komentira slučaj ZAMP.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.
IZ MINUTE U MINUTU

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović