Obavijesti

Promo sadržaj

Predstavljamo novi mjesečni klupski program - VOLTA

Predstavljamo novi mjesečni klupski program - VOLTA
4

Oberön sa svojim kolegom Akuulom čini dvojac Oberkuul koji u zadnje vrijeme nije neobično vidjeti kao dio line-upa eventa na kojem se pretstavlja ozbiljniji, dublji elektronski zvuk

Novi mjesečni klupski program u Attacku u organizaciji Oberöna, Korneta i Niobea svoje prve note će oglasiti 16.3.

Oberön sa svojim kolegom Akuulom čini dvojac Oberkuul koji u zadnje vrijeme nije neobično vidjeti kao dio line-upa eventa na kojem se pretstavlja ozbiljniji, dublji elektronski zvuk. Često ga se može čuti u mekama zagrebačke elektronike kao što su klubovi Masters, Funk, Medika, SoundFactory, Boogaloo, Podmornica-Katran kao i na festivalima poput Reverse, Illectricity, INmusic Festival, Exit Festival u Novom Sadu i Elevate Festival u Grazu (Austrija).

Krenuvši s puštanjem nedavne 2016., Kornet polako ali sigurno razvija svoj zvuk koji širi zagrebačkim klubovima. Vođen house i electro prizvucima, dokazuje da bez poteškoća održava energiju na svakom podiju. Unazad godinu dana pronašao se za pultom u klubovima poput Pločnika, Funka, Attacka i Mastersa.

Niobe je pobjednik ovogodišnjeg Nucomers Night natječaja, inače student rodom iz Belišća, na zagrebačkoj sceni aktivan je nešto manje od godinu dana. Nastupio je svega petnaestak puta, među ostalom i u klubovima Pločnik (povodom programa Nova Scena) i u Attacku (povodom večeri OBERKUUL + Friends). U klupskoj glazbi najviše ga privlače nepravilni, sinkopirani ritmovi, industrijski i ritualni zvuk te odnos između dubstepa i techna u svim njihovim oblicima.

Osim programa, pokrenuta je i VOLTA serija podcastova na Soundcloudu koja će, osim mikseva Volta kolektiva, sadržavati i one novijih i starijih artista s domaće i regionalne scene. 

Pokrenuta s ciljem organiziranja gostovanja novijih i talentiranih imena scene, VOLTA za prvi parti dovodi mlade artiste Tonotu (live act) i Fabiana Matešu. 

Tonota je producentica iz Zagreba koja je zasad zabilježila dva nastupa, na novom programu KSET-a, Corrupt i Illectricity Nucomers večeri kao jedan od finalista. Voli glazbu koja šamara stalnim promjenama ili onu koja stvara predivne atmosfere pa radi na tome da nekako izbalansira ta dva svijeta.

Fabian Mateša je mladi Vodičanin koji je prošle godine osvojio nagradu Ambasador u kategoriji "Newcomer godine" portala Klupska scena. Njegovi setovi kombinacija su dubokih zvučnih valova, tankih nitastih melodija i svemirskog ambijenta, koja daje jednu neobičnu ali opet lako spojivu priču elektronike i Deepa. Jedan je i od osnivača i članova mladog Metz Attack DJ kolektiva iz Vodica.

Fabian nas je počastio jednim odličnim podcastom! Ako već ne znate kakve zvukove njeguje ovaj mladi Vodičanin, poslušajte ga sad u miksu i uživo za pultom 16.3.!

Volta podcast 001 - Fabian Mateša
https://soundcloud.com/voltazg/volta-1-fabian-matesa

Volta podcast 002 – Kornet
https://soundcloud.com/voltazg/volta-2-kornet

16.3.2018.
klub Attack-AKC Medika.
Niobe / Fabian Mateša / Kornet / Tonota
https://www.facebook.com/events/188733365227301/

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.