Obavijesti

News

Komentari 58

Pregazio ženu: Nudio je novac da netko drugi prizna krivnju

Pregazio ženu: Nudio je novac da netko drugi prizna krivnju
4

Policija je na tragu Goranu Šarcu (32), vozaču terenca kojeg se sumnjiči da je 1. prosinca 2014. na Somborskom bulevaru autom naletio na Mariju Malešić (28)

VIDEO

Novosadska policija na tragu je Goranu Šarcu (32), vozaču terenca kojeg se sumnjiči da je 1. prosinca prošle godine skrivio prometnu nesreću na Somborskom bulevaru u Novom Sadu, u kojoj je poginula Marija Malešić (28) iz Novog Sada. Iako je vozač crnog Cherokeeja s krivotvorenim dokumentima uspio pobjeći iz Srbije, kako saznaju Večernje novosti, utvrđen je njegov lažni identitet koji sada koristi.

Policija je u kontaktu s kolegama u susjedstvu te očekuje da će Šarca uskoro pronaći i uhititi. Vjeruje se da je s hrvatskim krivotvorenim dokumentima nekoliko dana nakon nesreće uspio pobjeći u Austriju. Tamo je, kako se pretpostavlja, stigao preko Mađarske, zaobilazeći Hrvatsku, u kojoj je za njim raspisana crvena Interpolova tjeralica zbog krađa i razbojništva.

Tražio da netko umjesto njega preuzme krivnju

Šarac, rodom iz Drniša, naletio je na Mariju Malešić koja se iz trgovine vraćala na posao u obližnji kafić gdje je radila kao konobarica. Šarac je džipom, novosadskih registracija, produžio Samoborskim bulevarom. Nekoliko dana se skrivao na različitim adresama po Novom Sadu nudeći više desetina tisuća eura da netko umjesto njega preuzme krivnju, ali nitko takvu ponudu nije htio prihvatiti. Dva dana kasnije, Cherokee je odvezao na područje Fruške gore, a zatim i u Sremsku Mitrovicu.

- Za pomoć se obratio Darku V. (42) rekavši da ima problema s policijom i da zbog toga treba što prije uništiti automobil - saznaju Novosti od bliskog izvora. Auto je nekoliko dana bio skriven u garaži, a zatim je isječen na dijelove.

Za taj je posao osumnjičeni Darko V. angažirao Nikolu K. (32) i Pericu R. (39). Njih je trojicu novosadska policija u suradnji s kolegama iz Sremske Mitrovice uhitila i osumnjičila za pomaganje Šarcu, a kasnije je priopćila da se sumnja da su dijelovi terenca prodani topionici kako bi se dodatno prikrili tragovi zločina.

Prijava protiv taksista koji je pregazio Mariju

Osim protiv Šarca, policija je kaznenu prijavu podnijela i protiv taksista S.C. (57) iz Novog Sada koji je vozilom prešao preko tijela nesretne Marije. Leš djevojke je od siline udarca, naime, bio odbačen 15-ak metara u suprotnu traku i na njega je naišao i bez zaustavljanja preko njega prešao spomenuti taksist.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

UŽIVO Rafalei sletjeli na Pleso, parkirali su u hangare i ugasili motore. Kreće svečani program
PRATITE NA 24SATA

UŽIVO Rafalei sletjeli na Pleso, parkirali su u hangare i ugasili motore. Kreće svečani program

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa