Obavijesti

News

Komentari 96

Na Bregani nisu našli bombu, bio je to samo štimer za klavir

Na Bregani nisu našli bombu, bio je to samo  štimer za klavir
4

Policija je prijepodne zatvorila granični prijelaz Breganu u oba smjera. Pronašli su kofer za koji su sumnjali da sadržava eksplozivnu napravu. Pirotehničari su utvrdili da se radi tek o lažnoj uzbuni...

VIDEO

HAK je prijepodne javio kako je zbog policijskog postupanja prekinut promet na graničnom prijelazu Bregana u oba smjera, a Večernji list neslužbeno doznaje da se radi o lažnoj uzbuni. 

Da se radi o lažnoj uzbuni, potvrdili su i slovenski mediji, a Telegram saznaje da je sumnjiva naprava zapravo bio - štimer za klavir.

- Ruski državljanin je inače pijanist koji je taj uređaj za tonsko ugađanje klavira imao u kutiji koja se nalazila u njegovoj putnoj torbi. Budući da se slovenskim graničnim policajcima taj uređaj tijekom rendgenskog pregleda učinio sumnjivim, autobus je zaustavljen, a putnik je priveden, navodi Telegram.

Pogledajte video:

Kovčeg za koji se sumnja da se u njemu nalazi bomba pronađen je u autobusu Flixbusa koji je prelazio iz Hrvatske u Sloveniju, piše slovenski 24ur.com.

Kovčeg pripada ruskom državljaninu, a slovenski mediji javljaju da hrvatski policajci nisu ništa detektirali. Nakon što su Slovenci počeli izvještavati o pronalasku navodne eksplozivne naprave, mnogi koji su prošli granicu s Hrvatske strane su se okrenuli natrag prema Hrvatskoj. 

Kako je prometovanje preko Bregane zatvoreno, putnici se preusmjeravaju na granične prijelaze Slovenska vas i Rigonce. Autobusi idu na Rigonce, a teretni promet na granični prijelaz Metlika. 

Uskoro više...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 96
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.