Obavijesti

News

Preko 1000 mladih entuzijasta pokreće promjene u Zagrebu

Preko 1000 mladih entuzijasta pokreće promjene u Zagrebu
3

U Studentskom centru Sveučilišta u Zagrebu od 5. do 7. svibnja 2016. godine održava se najveći međunarodni događaj za mlade u Hrvatskoj, konferencija LEAP Summit

 

1,000 mladih entuzijasta, 36 internacionalnih stručnjaka iz Googlea, Disneyja, IBM-a, P&G-a, Microsoft-a, Deutsche Telekom-a i mnogih drugih te predavanja, paneli, radionice, vrijedni certifikat i party program je samo dio programa koji možete očekivati na Leap Summit, od 5. do 7. svibnja u SC-u Zagreb po prvi puta u Hrvatskoj!

U Studentskom centru Sveučilišta u Zagrebu od 5. do 7. svibnja 2016. godine održava se najveći međunarodni događaj za mlade u Hrvatskoj, konferencija LEAP Summit. Zagreb na tri dana postaje domaćin preko 1000 mladih entuzijasta koji dolaze da bi usavršili nova znanja i vještine te spremno zakoračili u svijet poduzetništva, vodstva,  poslovnog razvoja, kreativnosti i inspiracije.

Pogledom na listu predavača jasno je zašto brojni sudionici dolaze i iz tisućama kilometara udaljenih zemalja na ovaj Summit – predavanja će održati internacionalni stručnjaci iz različitih multinacionalnih kompanija poput IBM-a, P&G-a, Microsoft-a, Google-a, Disney-a i Deutsche Telekom-a, ali i investitori te uspješni poduzetnici iz Njemačke, Izraela, Velike Britanije i Rusije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tijekom tri dana sudionici će prisustvovati velikom broju predavanja, diskusija, panela i radionica, a ostvarit će i nove kontakte. Kvalitetni predavači s višegodišnjim iskustvom podijelit će svoje inspirativne životne priče, priče o uspjehu i razvoju osobne karijere te motivirati mlade da pozitivne promjene u društvu pokreću upravo oni. Sve detalje i najave predavača možete provjeriti na službenoj stranici.

Sudjelovanjem na LEAP Summit konferenciji će uz nova znanja i ideje, sudionici moći ostvariti direktan kontakt s potencijalnim poslodavcima te će saznati kako postati praktikant u nekim od vodećih kompanija kao što su IBM, Metro, HEP, Microsoft, Imago i mnogi drugi. Zainteresirani sudionici moći će na samom događaju potencijalnim poslodavcima ostaviti svoj CV. Također, svi sudionici navedenog događaja će po završetku Summita dobiti certifikat koji mogu upotrijebiti i za internacionalne natječaje.

Nakon konferencije, sudionici će imati znanja i inspiraciju da djeluju i pokreću promjene u svojoj okolini kako bi stvorili bolju budućnost za mlade.

Prijave za LEAP Summit otvorene su do kraja tjedna stoga požurite i osigurajte svoje mjesto već danas na http://www.leapsummit.com/tickets/!

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'
SASTAO SE VRH HDZ-A

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'

Nakon sastanka vrha HDZ-a, šef stranke Plenković obratio se javnosti

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u
Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna
ŠEST SADA, ŠEST KASNIJE

Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna

Plus+ Stiže šest od 12 aviona. Dva dvosjeda i četiri jednosjeda biti će u novim hangarima na Plesu. Zauvijek će poslati u mirovinu stare MiG-ove 21