Obavijesti

News

Komentari 137

Prekršio je samoizolaciju i sad mora platiti: 'Tovario sam gnoj'

Prekršio je samoizolaciju i sad mora platiti: 'Tovario sam gnoj'
1

U jeku globalne pandemije korona virusa nužno je pridržavati se propisanih pravila. Čak i ako vam se čini da se osjećate dobro i da nikoga nećete ugroziti svojim postupkom. Pravila postoje s razlogom

VIDEO

Muškarac iz sjeverne Hrvatske (podaci poznati redakciji) prekršio je pravilo o samoizolaciji i sad mora platiti osam tisuća kuna kazne. Neka nam on bude primjer da pravila ne postoje bez valjanog razloga i ona vrijede za sve, bez iznimke. Posebno u vrijeme pandemije korona virusa. Ne samo zbog svoje sigurnosti, već zbog sigurnosti svih oko sebe.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:11

- Izašao sam s traktorom u polje, vozio sam gnoj. Nikoga nije bilo u traktoru osim mene! Tovario sam još jednu prikolicu u dvorištu kad su došli po mene. Policajci. Kažu da su dobili dojavu. Kakvu dojavu kad me nitko nije vidio? - priča nam muškarac (52), koji inače radi kao vozač kamiona i njegova linija siječe Italiju, i to, kako kaže, na potezu Milano, Verona, Brescia, Mantova. 

'Ma tko me vidio? To je sigurno GPS'

- Cijela crvena zona, tuda vozim već tjednima. Stavili su me u samoizolaciju na granici u petak, kad sam se vraćao iz Italije. Svaki dan se javljam infektologu u Varaždinu, a on mi kaže da mu javim ako budem imao promjene temperature. Jako se štitim, bez maske me nećete vidjeti na granici, a i kod kuće sam se potpuno izolirao. Ne idem u nikakve trgovine ni u ustanove. Teško je, ima nas četvero u kućanstvu, trudimo se držati rastojanje, ali nije jednostavno - priča nam. 

- A kad su oni došli po mene, napisali su da mi je kćer bila kod mene, iako to nije istina. Tovario sam gnoj u dvoruštu, a sanitarni koji je došao s policijom je kazao da su me policajci vidjeli u polju. Nije me vidjela nikakva policija, mislim da je to sve išlo preko GPS signala - uvjeren je.

Požalio nam se na stanje na granici.

Kaže kako tamo puštaju cijeli tranzit za Hrvatsku.

- Pitaju šofera gdje će, a on kaže da će za Srbiju. Pitaju ga hoće li stajati tu, a on kaže da neće i oni ga puste. Ma mora bar jednom stati, makar na wc - dodaje.

A što je s kaznom, pitamo ga.

- Sutra ću odmah platiti dvije trećine kazne. Nije nikakav problem, što se mora, mora se - obavijestio nas je.

Pokretanje videa...

Radnici u vrijeme korone 01:31
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 137
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa