Obavijesti

News

Komentari 351

Premijer prosvjednicima: Idite pred HDZ, zapravo nemojte...

Premijer prosvjednicima: Idite pred HDZ, zapravo nemojte...
8

Nemojte ići niti pred jednu stranku niti jednu Vladu. Shvatite da je ovo jedina Vlada koja je za vas nešto napravila, koja je napravila potez, poručio je Zoran Milanović

VIDEO

Na izvještajnoj konvenciji SDP-a Krapinsko zagorske županije, premijer Zoran Milanović osvrnuo se na prosvjed Udruge Franak. 

- Nek idu pred HDZ. Ali ja im kažem nešto drugo. Nemojte ići niti pred jednu stranku niti jednu Vladu. Shvatite da je ovo jedina Vlada koja je za vas nešto napravila. Koja je napravila potez, lupila šakom o stol. O tome drugi pompozno pričaju, a mi to radimo. Mi smo lupili šakom o stol i rekli ovako više dalje ne može. Mi ćemo ljude zaštiti na administrativan način i rate kredita im više neće rasti - rekao je. 

Milanovć: Zamrznuli smo tečaj franka

Podsjetio je da su prvi smanjili kamate dok su drugi prije njih "samo gledali i pravili se kao da se ništa ne događa". Drugi potez je, podsjeća, bio zamrzavanje tečaja švicarskog franka. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Dragi prijatelji to je nešto što se baš pod uobičajeno ne dela, to se rijetko radi i treba prvo dobro odvagati nego što nešto napraviš. Lako je biti velik na riječima, lupiti šakom o stol, ali to ne rješava ništa. Trebaš izračunati kod svake mjere koja je korist, a koja je moguća šteta. Hoće li to preplašiti investitore. Hoće li ih natjerati da prestanu davati kredite. A kada nema kredita onda pobjeđuju šverceri, nakupci i varalice, oni koji imaju "žbunt penezi v žepu" koji kupuju za pet puta manju cijenu nešto što će sutra preprodati, dok se vi znojite i radite za svoju plaću. Takvi su 90-tih harali Hrvatsku pod zastavom zna se koga, takvi su kupili i maznuli dobar dio Hrvatske i mi nakon 20 godina moramo vraćati te stvari u normalu i boriti se - poručio je Milanović. 

'Ovo je najbolja Vlada do sada'

Milanović je zaključio i kako je ovo dobra Vlada, bolja od svih dosadašnjih te kako se tek sada vide rezultati njihova rada. Dodao je kako su oni preuzeli odgovornost i nisu obećavali ništa , već su bili realni i odgovorni.

 - Znam da će to građani, kada dođe trenutak odluke, prepoznati - zaželio je predsjednik SDP-a.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 351
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.