Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Premijerka: Pivarijada je dobra za jaču suradnju s Bavarskom

None Foto: Kristina Štedul-Fabac 5

Dani piva su zaista lijepa manifestacija, dobra za razvoj gospodarstva, kazala je premijerka Jadranka Kosor koja je u Karlovac došla odmah nakon sjednice Vlade

Kasno poslijepodne karlovačke je Dane piva posjetila premijerka Jadranka Kosor. U društvu stranačkih kolega, župana Ivana Vučića i njegovog zamjenika Josipa Šafara, te gradonačelnika Damira Jelića, obišla je štandove i ugostitelje na ovogodišnjoj manifestaciji, a zadržala se u Šumarskom kutiću.

- Došla sam nakon sjednice Vlade, a na poziv karlovačkih kolega. Dani piva su zaista lijepa manifestacija, dobra za razvoj gospodarstva, a svakako obogaćuje i suradnju županije s Bavarskom. U Karlovcu smo dogovorili i neke projekte, ali još je rano govoriti o tome. Ovdje sam, zapravo, u prijateljskoj, neslužbenoj posjeti - kazala je premijerka.

Na pivarijadi je srela i koalicijske partnere, Božidara Pankretića i Josipa Friščića koji su nakon sastanka predizbornog stožera stranke za 7. izbornu jedinicu, navratili na Dane piva.

Komentari (57)
  • nemaš pametnijeg posla......eto narode čim se bavi naša premijerka, bolje nam i nemože biti ..!!!!!!!

    1. 9. 2011,   22:10
  • kako kaze dubioza kolektiv; vidi vidi vidi, kakve makine se voze .. vidi vidi vidi, kako budžeti se troše .. vidi vidi vidi, kakve spodobe nas vode .. vidi koga biraš na šta glasovi se svode!!!

    1. 9. 2011,   21:22
  • Vi ločite dok država propada ! Najvažnije se pojavljivati na "eventima" i neka novinari slikavaju i snimaju, izbori dolaze a to je sad najvažnije, i još kaže da su projekti u planu ali je JOŠ RANO o tome govoriti ! Kada? Ima 20 godina niste svi kompletno u stanju porediti zakone i osnovne stvari, mladost mi prođe dok vas dočekamo...

    1. 9. 2011,   21:54