Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Preminuo je mladić (18) koji je stradao u eksploziji radionice

None Foto: DVD Ludbreg 6

Liječnici Odjela za opekline Traumatološke bolnici u Zagrebu tjednima su se borili za njegov život, nekoliko puta su ga operirali, priključili su ga na umjetna pluća, ali nije mu bilo spasa

Dominik H. (18) koji je prije tri tjedna teško ozlijeđen u eksploziji i požaru u autolimarskoj radionici u Svetom Petru kod Ludbrega, preminuo je u petak u zagrebačkoj bolnici.

Liječnici Odjela za opekline Traumatološke bolnici u Zagrebu tjednima su se borili za njegov život, nekoliko puta su ga operirali, priključili su ga na umjetna pluća, ali nije mu bilo spasa. 

NESREĆA U LUDBREGU Benzin zapalio radionicu, teško je opečen radnik Dominik (18)

Podjetimo, Dominik i njegov brat Damir (21) su 21. veljače skidali rezervoar goriva s automobila iznad betonske jame za pregled vozila. Dominik je bio u jami.

Foto: DVD Ludbreg

Skidao je gumena crijeva dovoda goriva te je odvijao vijke s nosača spremnika. Odjednom je iz spremnika počeo kapati benzin na Dominikovu odjeću i svjetlo postavljeno na zidu jame.

POPRAVLJALI AUTO KOD LUDBREGA Mladić teško opečen po licu u eksploziji u limarskom servisu

U trenu su eksplodirale benzinske pare i zapalile odjeću mladog Dominika. U pomoć mu je pritekao otac Tomislav (45). Izvukao je sina iz jame. Požar se proširio na auto te na cijelu radionicu, u kojoj je izgorio sav inventar s alatom i rezervnim dijelovima.

Foto: DVD Ludbreg

Tata je prošao s lakšim ozljedama, opekao je nadlakticu.

Komentari (12)
  • tuga,nemam riječi...počivaj u miru mladiću,obitelji iskrena sućut...

    11. 3. 2019,   09:27
  • Tužno. Sućut obitelji.

    11. 3. 2019,   09:48
  • A uvijek nastradaju oni što hoće radit. Jadan bio vrijedan, nažalost prelako shvatio moguć spoj benzina i struje i eto ti zla. Strašno.

    11. 3. 2019,   10:09