Obavijesti

News

Komentari 64

Preminuo mladić koji je upucan ispred kafića, ubojicu još traže

Preminuo mladić koji je upucan ispred kafića, ubojicu još traže
5

UBOJICA U BIJEGU Imao je prostrjelne rane trbuha i lijeve noge, došlo je i do problema sa funkcijama krvnih žila, jetre i drugih organa, rekli su u bolnici o ozljedama mladića (31)

VIDEO

Tridesetjednogodišnji mladić Milan Gubić preminuo je u srijedu oko 12 sati tijekom operacije u slavonskobrodskoj Općoj bolnici od posljedica teškog ranjavanja u utorak navečer oko 22.30 sati u Posavskoj ulici u Slavonskom Brodu.

Naime, Policijska uprava brodsko-posavska je zaprimila u navedeno vrijeme dojavu da je u Slavonskom Brodu u blizini ugostiteljskog objekta u Posavskoj ulici došlo do pucnjave i da je jedna osoba ranjena i prevezena u bolnicu. Na mjestu događaja policijski službenici su utvrdili da je iz do sada još neutvrđenih razloga 30-godišnjak iz vatrenog oružja ispalio više hitaca prema 31-godišnjaku te ga  teško ozlijedio. 

Pokretanje videa...

01:08

Ozlijeđenom je hitna liječnička pomoć pružena u bolnici odmah nakon što je dopremljen i podvrgnut je operativnom zahvatu zbog vrlo teških ozljeda trbuha i noge, a danas u srijedu zbog teškog stanja pacijent je opet operiran, a oko 12 sati je nažalost podlegao ozljedama. 

- Imao je prostrjelne rane trbuha i lijeve noge, došlo je i do problema sa funkcijama krvnih žila, jetre i drugih organa. Spasa nažalost zbog težine ozljeda unatoč svim opsežnim poduzetim mjerama nije bilo - kazao je za 24sata dr. Hrvoje Palenkić, vaskularni kirurg na Odjelu kirurgije brodske Opće bolnice. 

Nakon pucnjave 30-godišnjak se udaljio u nepoznatom smjeru. Neslužbeno doznajemo kako su se mladići otprije poznavali i najvjerojatnije se radilo o nekim međusobnim neraščišćenim računima. Stanovnici u Posavskoj ulici, gdje se sukob dogodio kažu da ništa nisu čuli, tek su ujutro saznali što se dogodilo i šokirani su samim događajem.

Vlasnica ugostiteljskog lokala "Hajduk" u Posavskoj ulici ništa nije željela komentirati sam događaj. 

- Taj događaj sa lokalom nema ama baš nikakve veze osim što su obojica mladića prije sukoba bili u lokalu nakratko na piću i izašli van, a sam sukob i pucnjava dogodili su se stotinjak i više metara dalje od lokala - kratko nam je i uzrujano preko telefona izjavila vlasnica lokala. 

Obojica mladića su, neslužbeno doznajemo, već otprije poznati policiji po remećenju reda javnog reda i mira i kršenju zakona, policijske mjere traganja za odbjeglim 30-godišnjakom I.J. traju i dalje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"