Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Premlada mama: Djevojka (16) već nosi druge trojke

None Foto: 24sata

Argentinka je prvo dijete rodila sa 14 godina. Za dvije godine dobila je trojke. Očevi djece napustili su je onda kad su saznali da nosi njihovo dijete

Srušio mi se svijet kad sam saznala da sam ponovno trudna. A kad su mi rekli da opet čekam trojke, mislila sam da ću umrijeti od jada, rekla je maloljetna majka (16) iz Buenos Airesa koja već ima četvero djece. Prvog sina rodila je već sa 14 godina. Nakon godinu dana ponovno je zatrudnjela i prije nekoliko mjeseci rodila trojke. Mlada mama ponovno je trudna i opet čeka trojke. Svi muškarci s kojima je djevojka zatrudnjela napustili su je kad su saznali da nosi njihovo dijete i ne žele se brinuti za nju i za djecu. Maloljetnica je završila osnovnu školu, a u srednju nije ni krenula. Kako je stalno trudna, posao nikad nije ni tražila. S djecom živi kod majke, koja jedina radi.
- Siromašni smo i ne znam kako ćemo preživjeti sada kad će trebati hraniti još troja gladna usta. Jest ćemo prašinu ili umrijeti - rekla je očajna majka maloljetnice. Jose Ovido, ginekolog 16-godišnje trudnice, iznenađen je što je tako mlada djevojka u tako kratkom vremenu uspjela dva puta zanijeti trojke. On je pratio djevojčine prve dvije trudnoće, a porodit će je i ovaj put.
- Nikad u svojoj karijeri nisam imao takav slučaj. Iako veoma mlada, brzo je postala jedna od najčeščih 'posjetiteljica’ - rekao je ginekolog Ovido iz Klinike za porodništvo pokrajine Cordoba te dodao kako je maloljetna Argentinka njihova najbolja rodilja.

Komentari (233)
  • ajde kriz,odjebi od mene.boli me k... za tebe.nisi zanimljiva.

    11. 2. 2008,   21:36
  • no gidu, nisi ti rekao da ides? na zenin terning =P

    11. 2. 2008,   21:36
  • to i mene zanima,tko je leri i tko ga je ubio..vrata su bila otvorena ,u sobi staklo i voda i leri leži mrtav.i tko ga je ubio.????

    11. 2. 2008,   21:35