Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Premlatio djevojku (21): Pukla joj slezena, hitno su je operirali

Požeška policija privela je muškarca (40) kojeg istražuju. I muškarac i pretučena djevojka su s područja grada Požege, a neslužbeno saznajemo da su u izvanbračnoj zajednici

Dežurni liječnik u bolnici u Požegi potvrdio je kako su jučer oko 16 sati u bolnicu dovezli mlađu ženu (21) s teškim ozljedama glave, prsišta i trbuha. Pretragama su odmah utvrdili kako joj je pukla slezena. Imala je unutarnje krvarenje pa su je hitno operirali.

Danas do podneva je bila na intenzivnoj, a sada su je prebacili na kirurgiju. Stabilno je. 

Požeška policija privela je muškarca (40) kojeg istražuju. Policija je potrdila da su oboje iz Požege, a navodno su i u izvanbračnoj zajednici.

Zasad se još nije utvrdilo čime je pretučena.

Komentari (214)
  • Da sam vlasnik novina stavio bi mu facu preko cijele strane,ime i prezime i napisao;ovako izgleda monstrum koji je isprebijao djevojku od 21god. Novinari bi trebali dobit dozvolu da objavljuju slike i puna imena silovatelja,pedofila,nasilnika nad zenama...itd.pa da vidimo kako ce zivjet znajuci da svi oko njih znaju ko su i sta su.

    6. 12. 2018,   15:46
  • udariti puno starijeg od sebe ili namlatiti ženu je bolest , to je primitivnost koju bi trebalo sankcionirati tako da mu više ne pada na pamet dignuti ruku na drugoga.

    6. 12. 2018,   15:24
  • Ona 20 on 40 tko od njih nije normalan? Nema opravdanja da ju prebije ali realno kaj ona radi s njim!?

    6. 12. 2018,   15:24