Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Prepoznajete li ove žene? Krale kozmetiku u trgovini u Ogulinu

None Foto: MUP 3

Pozivamo građane da, ukoliko imaju korisne informacije o osobama s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj 192, objavila je policija

Policija poziva građane ukoliko imaju korisne informacije o tri žene s fotografija da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave policiji na broj 192. Naime tri nepoznate žene su 14. veljače između 18.55 i 19.05 sati iz trgovine u Ulici B. Frankopana u Ogulinu ukrale razne kozmetičke proizvode, kao u još tri navrata tijekom veljače ove godine. Jena žena je tamnije kose, odjevena u zimsku crnu jaknu s kapuljačom, svjetliju majicu, donji dio trenirke crne boje s bijelim prugama na nogavicama, a u ruci je nosila paket pelena, a ispred sebe crnu torbu. Druga žena je svjetlije kose zavezane u rep, odjevena u crnu majicu, zimsku crnu jaknu, sive tajice i u ruci je nosila paket pelena. Treća žena tamne kose zavezane u rep, odjevena je u crnu majicu, zimsku crnu jaknu, traperice, u ruci je nosila paket pelena.

- Pozivamo građane da, ukoliko imaju korisne informacije o osobama s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj 192. Također građani informacije mogu dostaviti i putem e-mail adrese karlovacka@policija.hr - kažu u policiji. 

Komentari (32)
  • a što je sa onim lopovom što nezna prijaviti svoje kuće... za njega netražite nikakve informacije

    19. 6. 2019,   18:30
  • Cure, svaka čast, sam kradite. Ak može Todorić, grupa Borg, razni pripadnici stranke SDPHDZ, zakaj nebi mogle i vi!

    19. 6. 2019,   19:06
  • Trgovina ima video nadzor ali je nejasno čemu to služi. Ako nema osobe koja je zaposlena da vodi brigu oko sigurnosti (prvenstveno sprječavanje krađa) onda ne treba trošiti lovu niti na tu tehnikaliju. Trgovački centri koji imaju problem sa krađama upošljavaju ljude koji nadziru kupce i eventualne krađe rješavaju pri pokušaju iznošenja ukradenog. Ovo je smiješno da se preko portala traži pomoć građana. Na koncu da i znam o kome se radi ne bih se u to upetljavao. Za milijunske krađe gdje je počinitelj poznat ne poduzima se ništa ili se se suđenje zavlači cijelo desetljeće pa i dulje. Plaćamo državni aparat pa neka radi svoj posao.

    19. 6. 2019,   18:26