Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Prešao u suprotan smjer, žena i dijete (10) teško su ozlijeđeni

Audi njemačkih registracija skrenuo je u suprotnu traku i izravno se sudario s Audijem križevačkih oznaka. Ozlijeđeno je sedmero ljudi, žena (40) i dijete (10) iz auta s križevačkih registracija teško su ozlijeđeni

U subotu oko 21 sat teška prometna nesreća na križevačkom području u kojoj je ozlijeđeno sedmero ljudi. Policija je otkrila detalje, dvoje ljudi je teže ozlijeđeno, petero ih je lakše i svi su prevezeni u koprivničku Opću bolnicu.

Policija je objavila kako je nesreću na državnoj cesti D-22  izazvao je 37-godišnji vozač Audija njemačkih registarskih oznaka koji se kretao u smjeru Guščerovca. Uslijed neprilagođene brzine, vozilom je prešao na suprotnu stranu ceste i sudario se s Audijem križevačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 50-godišnji vozač.

Audi njemačkih registracija nakon sudara završio je van kolnika, a auto križevačkih registracija zarotirao se i udario u zemljani nasip. U nesreći su teže ozlijeđeni 44-godišnja putnica i dijete (10) iz automobila križevačkih registracija, dok su lakše ozlijeđena obojica vozača i trojica putnika (22, 26 i 30) iz osobnog automobila njemačke registarske oznake.

Kod vozača automobila njemačke registarske oznake očitana je koncentracija alkohola od 0,46 promila i protiv njega će biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu. Državna cesta je za trajanje očevida bila zatvorena za promet, koji se odvijao obilazno mjestom Guščerovec, Bočkovec, Sv. Helena, Križevci i obrnuto.

Foto: Ilustracija

Komentari (12)
  • Sad mu treba prišiti sve živo, kaznu 80 000 kn i vozačku i zabranu vožnje u RH 5 godina, a po mogućnosti i pritvor na mjesec dana. Zanimljivo je kako se svi (pa čak i naši ljudi) pridržavaju pravila u Njemačkoj, a čim pređu granicu lijepe naše, ko da ih netko pusti s lanca. I to ne samo naši ljudi, nego i stranci. Vjerojatno su navikli da ovdje mogu raditi što žele ako imaju 100 eura u džepu.

    25. 8. 2019,   14:22
  • Kao olakotnu okolnost treba uzeti u obzir, da je upravo bio pred obaranjem rekorda u vrlo zanimljivoj igrici.

    25. 8. 2019,   11:24
  • Niti jedna kazna neće ljudima utuvit u glavu da se jednom živi, i da trenutak nepažnje zavije u crno cijelu obitelj i to u 95% slučajeva radi pijanih ili drogiranih vozača koji pritom po običaju u većini slučajeva imaju već izrečenu zabranu upravljanja.

    25. 8. 2019,   17:07